3 346581 Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 248 2 Mart 2021 #1 Merhaba, bugün bana Valorant karakteri Yoru'nun ses dosyaları lazımdı. Audio kısmındaki .sig dosyasını birlikte açtan yanlışlıkla Windows Media Player'i seçtim, nasıl düzeltirim?
Merhaba, bugün bana Valorant karakteri Yoru'nun ses dosyaları lazımdı. Audio kısmındaki .sig dosyasını birlikte açtan yanlışlıkla Windows Media Player'i seçtim, nasıl düzeltirim?
I iCharmeleon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Çözümler 5 2 Mart 2021 #2 Varsayılan uygulamalar üzerinden ses dosya biçimlerini değiştirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Muhammed Hatay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Yer Anteke/Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mart 2021 #3 Tekrar birlikte aça bas uygulamayı seç tiki işaretle. Edit: Yanlış anlamışım pardon. Artı 0 Eksi
delininyıldızı Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.337 Makaleler 4 Çözümler 6 Yer İstanbul 2 Mart 2021 #4 Başlattan ayarlara ve oradan da uygulamalar kısmına gidin. Sol tarafta Varsayılan uygulamalar var. Oradan varsayılan uygulamayı değiştirin. Artı 0 Eksi
Başlattan ayarlara ve oradan da uygulamalar kısmına gidin. Sol tarafta Varsayılan uygulamalar var. Oradan varsayılan uygulamayı değiştirin.