Eyoman Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo G560 8GB RAM 250 GB SSD 64 Bit Cinsiyet Erkek Meslek Lise 7 Haziran 2023 #1 .dll açma programı normalde bu ikisi değil. Hangisi olduğunu bulamıyorum bunu kim yaptı onu da bilmiyorum yardım edebilir misiniz? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2023-06-07 at 18.58.27.jpeg 41,7 KB · Görüntüleme: 43
.dll açma programı normalde bu ikisi değil. Hangisi olduğunu bulamıyorum bunu kim yaptı onu da bilmiyorum yardım edebilir misiniz?
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 7 Haziran 2023 #2 Eyoman dedi: .dll açma programı normalde bu ikisi değil. Hangisi olduğunu bulamıyorum bunu kim yaptı onu da bilmiyorum yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Diğer programlar yazısına tıklayın.
Eyoman dedi: .dll açma programı normalde bu ikisi değil. Hangisi olduğunu bulamıyorum bunu kim yaptı onu da bilmiyorum yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Diğer programlar yazısına tıklayın.
Eyoman Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo G560 8GB RAM 250 GB SSD 64 Bit Cinsiyet Erkek Meslek Lise 7 Haziran 2023 #3 Madss dedi: Diğer programlar yazısına tıklayın. Genişletmek için tıkla... Bunlar çıkıyor. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2023-06-07 at 21.17.28.jpeg 64,9 KB · Görüntüleme: 45
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 7 Haziran 2023 #4 Eyoman dedi: Bunlar çıkıyor. Genişletmek için tıkla... DLL'yi hangi programla açmak istiyorsunuz ve neden açmak istiyorsunuz?
Eyoman dedi: Bunlar çıkıyor. Genişletmek için tıkla... DLL'yi hangi programla açmak istiyorsunuz ve neden açmak istiyorsunuz?
Eyoman Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo G560 8GB RAM 250 GB SSD 64 Bit Cinsiyet Erkek Meslek Lise 7 Haziran 2023 #5 Madss dedi: DLL'yi hangi programla açmak istiyorsunuz ve neden açmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... dll yi açmak istemiyorum, dll nin çalıştırma programı yanlış ve orijinalini bulamıyorum.
Madss dedi: DLL'yi hangi programla açmak istiyorsunuz ve neden açmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... dll yi açmak istemiyorum, dll nin çalıştırma programı yanlış ve orijinalini bulamıyorum.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 7 Haziran 2023 #6 Eyoman dedi: DLL'yi açmak istemiyorum, DLL'nin çalıştırma programı yanlış ve orijinalini bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda DLL'yi çalıştıran kendi porjinal programı yok bildiğim kadarıyla.
Eyoman dedi: DLL'yi açmak istemiyorum, DLL'nin çalıştırma programı yanlış ve orijinalini bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda DLL'yi çalıştıran kendi porjinal programı yok bildiğim kadarıyla.