Orwin Centipat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar ben bu dosyanın birine yanlışlıkla açma kısmında Opera seçtim ve böyle kaldı. Tekrar indirince de Opera olarak iniyor. Bunu en baştaki varsayılan haline nasıl çevireceğim? Dosya Ekleri IMG_20240219_002056.png 28,5 KB · Görüntüleme: 115
Arkadaşlar ben bu dosyanın birine yanlışlıkla açma kısmında Opera seçtim ve böyle kaldı. Tekrar indirince de Opera olarak iniyor. Bunu en baştaki varsayılan haline nasıl çevireceğim?
AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #2 Sağ tıkla oradan özelliklere tıkla oradan seç istediğin uygulamayı.
sekerlipencere Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #3 Sağ tıkla birlikte aç, alttaki varsayilan program ayarla ve ya daha fazla program seçeneğine tıkla istediğin programı seç ve bitti.
Sağ tıkla birlikte aç, alttaki varsayilan program ayarla ve ya daha fazla program seçeneğine tıkla istediğin programı seç ve bitti.
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #4 Tekrar birlikte aç seçeneğinin üzerine gel ve varsayılan programı seç diyerek istediğin programı seç.
Tekrar birlikte aç seçeneğinin üzerine gel ve varsayılan programı seç diyerek istediğin programı seç.
Orwin Centipat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #5 sekerlipencere dedi: Sağ tıkla birlikte aç, alttaki varsayilan program ayarla veya daha fazla program seçeneğine tıkla istediğin programı seç ve bitti. Genişletmek için tıkla... Altta varsayılan programı görmüyor işte bu aslında bir plugin. ServerTower dedi: Tekrar birlikte aç seçeneğinin üzerine gel ve varsayılan programı seç diyerek istediğin programı seç. Genişletmek için tıkla... Bu bir plugin o yüzden varsayılan uygulamayı görmüyor uygulama yüklemdiğinde kendisi seçiyor o da hangi dosya bilmiyorum.
sekerlipencere dedi: Sağ tıkla birlikte aç, alttaki varsayilan program ayarla veya daha fazla program seçeneğine tıkla istediğin programı seç ve bitti. Genişletmek için tıkla... Altta varsayılan programı görmüyor işte bu aslında bir plugin. ServerTower dedi: Tekrar birlikte aç seçeneğinin üzerine gel ve varsayılan programı seç diyerek istediğin programı seç. Genişletmek için tıkla... Bu bir plugin o yüzden varsayılan uygulamayı görmüyor uygulama yüklemdiğinde kendisi seçiyor o da hangi dosya bilmiyorum.
Orwin Centipat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #6 Tarayıcı seçmedim ben dosyayı açarken operaya bastım yanlışlıkla.
ServerTower Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #7 Orwin dedi: Bu bir plugin o yüzden varsayılan uygulamayı görmüyor uygulama yüklemdiğinde kendisi seçiyor o da hangi dosya bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ekstra bir uygulama daha mı yükleniz gerekiyor anlamadım.
Orwin dedi: Bu bir plugin o yüzden varsayılan uygulamayı görmüyor uygulama yüklemdiğinde kendisi seçiyor o da hangi dosya bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ekstra bir uygulama daha mı yükleniz gerekiyor anlamadım.
4 485659 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 503 Çözümler 2 19 Şubat 2024 #8 Demek istediğini anladım 5dk ya dönüş yapacağım dosyalarımda olması lazımdı.
Orwin Centipat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #9 ServerTower dedi: Ekstra bir uygulama daha mı yükleniz gerekiyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hayır direkt yüklenince kendisi seçiyor dosyayı normalde ama o dosyayı ben bilmiyorum.
ServerTower dedi: Ekstra bir uygulama daha mı yükleniz gerekiyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hayır direkt yüklenince kendisi seçiyor dosyayı normalde ama o dosyayı ben bilmiyorum.
UmutLity Decapat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 991 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #10 Orwin dedi: Hayır direkt yüklenince kendisi seçiyor dosyayı normalde ama o dosyayı ben bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows a Varsayılan uygulamalar yaz oradaki seçeneklere bak
Orwin dedi: Hayır direkt yüklenince kendisi seçiyor dosyayı normalde ama o dosyayı ben bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows a Varsayılan uygulamalar yaz oradaki seçeneklere bak