Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ocak 2021 #1 İyi günler. Birlikte DayZ oynayacak birilerini arıyorum. Oyunu ilk çıktığı günden beri oynuyorum. Maalesef takımım dağıldığı için tek kaldım Haliyle tek biraz sıkıcı olabiliyor. Oyunun haritasının %80'ine aşinayım. Yaşım 22.
İyi günler. Birlikte DayZ oynayacak birilerini arıyorum. Oyunu ilk çıktığı günden beri oynuyorum. Maalesef takımım dağıldığı için tek kaldım Haliyle tek biraz sıkıcı olabiliyor. Oyunun haritasının %80'ine aşinayım. Yaşım 22.
emirhan4141 Megapat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 738 Çözümler 4 29 Ocak 2021 #2 Steam Community :: asokemr0 cok bir şey hatirlamiyorum ama oyun arayışındayım başlayabilirim eklersin.
Steam Community :: asokemr0 cok bir şey hatirlamiyorum ama oyun arayışındayım başlayabilirim eklersin.
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ocak 2021 #3 emirhan4141 dedi: Steam Community :: asokemr0 cok bir şey hatirlamiyorum ama oyun arayışındayım başlayabilirim eklersin. Genişletmek için tıkla... İstek attım...
emirhan4141 dedi: Steam Community :: asokemr0 cok bir şey hatirlamiyorum ama oyun arayışındayım başlayabilirim eklersin. Genişletmek için tıkla... İstek attım...