Serefsyy081
Hectopat
Daha fazla
@Serefsyy081 hocam sonuç ne oldu merak ettim?
Konu belki size saçma veya özgüvensizce gelebilir ama öyle bir şey yok. Sevgilimle buluştuğumuz zaman etrafa bakıyor hadi bunu geçtim bana bakarken göz göze durumdayken başka erkeklere gözü kayıyor. Bana bakarken benim arkamdan geçen birine bakıyor sonra bana bakıyor tekrar, bu normal bir şey mi? Olayın özgüvenle veya beni bırakıp ona gider başkasını beğenir korkusu gibi bir şeyle alakası yok. Şunu da ekleyem hayatımda bu kadar güvenebildiğim biri olmadı ve beni bu kızdan daha fazla sevecek biri yok dünyada gibi hissettirdi fakat bu olay çok can sıkıcı ve 1 kez de olmadı yani. Ne düşünüyorsunuz umarım anlatabilmişimdir.
Hocam bende de artık travma gibi saçma bir hal almaya başlamıştı artık buluştuğumuzda sürekli ona bakıyordum kontrol ediyordum birine bakıyor mu diye veya bir erkek gördüğüm zaman rahatsız hissediyordum bakacak vs diye sonra buluşma isteğim azaldı ve bu durum rahatsızlıktan çok umursamamaya döndü. Artık buluştuğumuzda bırakın onu kontrol etmeyi direkt bakmamaya başladım. Buluşmalarımız ona bakmayarak umursamayarak geçmeye başladı. Henüz ayrılmadık fakat bunun gibi aşamadığım ve affedemediğim yanlışları var ve sürekli aklıma geliyor soğukluk hissi o zamanki hislerim geçmiyor eskisi gibi değilim genel olarak. Sizin ayrılık sebebiniz bu olay mı oldu başka yaptığı şeyler var mıydı? Bir de bu konuyu onunla konuştuğunuzda nasıl karşılık veriyordu inkar ediyor muydu veya bahane?
Ben eski sevgilimle aynı okuldaydım, defalarca ona baktığımı düşünüyordu. Bir gün merdivenden öğlen yemeğine gidiyoruz yanında arkadaşı var kız arkadaşı erkek arkadaşı olamaz. O çocuğa bakınca kulağına arkadaşına dönüp bir şeyler fısıldadı ve benim moodum düşünce bana çok iyi ilgi vermeye çalıştı o zaman rahatsız olduğumu yüzüne diyemedim okuldan kaçtım ettim eve geçtiğimde mesajda dedim. Sorduğumda ise beni tersledi manipüle ediyorlar genellikle, aynı şeyleri yaşıyoruz kesinlikle buna emin olabilirsiniz. Bunun sorunun en çok nedenini ise çözdüm. Yeteri kadar özgüvenimiz yoktu. Biz başarılı bir erkek olsaydık onlar bakmaya bile korkar olurdu. Bizim iyi bir fiziğimiz olsa bizden iyisinin olmadığının kanaatine varırdı. O yüzden bırakın böyle işleri en kısa sürede, soğuduğunu hissediyorsan bu efsane bir duygu. Bende çok isterdim soğumak ayrı bir şekildeyiz sebebi bu değil. Açık giyinmeye başladı ve ben ona dedim ki benim sınırlarımı aştın ve seni terk ediyorum. Siz soğuduysanız gerçekten bırakın. Ama eğer kötü amaçlı bakmadığına eminseniz, öyle bir kız olmadığına kesinlikle eminseniz sizin bileceğiniz iş. Son durumu bilgilendirirsiniz sorunuz olursa cevaplarım her türlü bu işte tecrübe edindim az çok.
Hocam şöyle söyleyeyim ben normalde ozguveni cok yuksek biriyim fizigimde iyi uzun zamandir spor yapiyorum ama bu durum biraz farkli yani aşık bir insanin asik oldugu kisiden baskasini gormeyecegine bakmayacagina veya bakmak istemeyecegine inaniyorum. Bunu bu kadar kolay yapabiliyorsa asik degil diye düşünüyorum. Bunu kötü niyetle yapmadigini düşünüyorum kendisi cok iyi biri ama o zaman neden yaptı diye düşündüğüm bunun gibi davranislari mevcut ve bunlari bir yere koyamiyorum unutamiyorum ve bu olaylardan kaptigim soguklugu geciremiyorum. Hayatimi birlikte gecirmek istedigim turden birisi ama böyle hissederek devam etmek ne kadar doğru bilmiyorum.