Evet umursamamak sanırım benimki çünkü soğusam bu kadar sürdürmezdim. Mesela güvenimin kırılması lazım bu olaylarda ama güvenimde de bir değişim yok çünkü başından beri zaten güven diye bir şey hiç yoktu. Güvensizlikten de bahsetmiyorum direkt bu konuda herhangi bir hissiyatım yok yani. Bir şey yaparsa yapsın ayrılırsa ayrılsın aldatırsa aldatsın sıkıntı yok üzülmemde kafasındaydım. Önceki ilişkilerim sağ olsun duygu his hiçbir şey kalmadı. Sevdiğimden bile emin olamamışken bu olaylar ve türevleri onu da bitirdi sanırım. Umursamadığım ve bana karşı hep iyi davrandığı, kendisi iyi biri olduğu için ilişkiyi bitirme gereği duymadım. Zaten erkek arkadaşı da yok başkasıyla konuşmayacağına buluşmayacağına da inanıyorum ama yaparsa gram umurumda olmaz. Bir de üniversite bölümümü değiştirmek için YKS'ye girmiştim onu bekliyorum bir karar almak için. Hayatımı devam ettirmek isteyebileceğim türden birisi fakat bu olayları bir yere koyamıyorum unutacak gibi de değilim kararsızım.
Bakmak dediğin şeyin bir sürü türü vardır. Normal bir şekilde bakabilir her insanın gözü var mesela sana bakarken arkandan geçen birine veya bir şeye istemsizce bakıyor olabilir. Ama cilveli bakışlarsa bunlar kenara çekip bunun seni çok rahatsız ettiğini söyle zaten seni seviyorsa dediklerine dikkat edecektir. Benim de kusursuz ilerleyen ciddi bir ilişkim var dediklerimi dikkate al.
Tamam dediğim gibi böyle şeylerin ilişkinizi tehdit ettiğini ve seni rahatsız ettiğini söyle. Bunu diğerlerinden biraz daha ciddi ve kesin bir havada yap ki farkı hissetsin zaten senin söylediğin gibi aşıksa yapmayı bırakacaktır. Bazı insanlar için normalleşmiş olan şeyler olabilir doğaldır bu. Zaten 2 taraf da seviyorsa ve anlayışlıysa çok kolaydır bunları aşmak.Hocam dediğiniz doğru fakat 1 olur 2 olur hep mi istemsiz gözü kayar veya başkasına dönüp bakar. Uzun süre bakmaz veya bakışmaz bakışlarında cilve veya bir amaç sezmiyorum zaten ama durum can sıkıcı ve bunu zaten defalarca konuştuk cevap olarak hep boş bahaneler sayıyor daha da canımı sıkıyor. Bunun dışında ilişkinin başlarında yaptığı bir şeyden daha bahsedeyim. İlk zamanlar priw hesabından sevgilisi olduğunu belli edecek türden bir story atmıştı ve bu storyi çoğu erkeğe gizlemişti. Bu erkeklerin çoğu bu storyden önceki storyi görmüş veya beğenmiş kişiler ve main hesabına kendini çekip attığında da görmüş bazıları beğenmiş kişiler. Bazılarının görmesini yazmasını istememiş bir tanesi var takıntılıymış görür üzülür bir şey yazar diye gizledim diyor. Madem böyle kişiler var sevgilin varken onları hayatından çıkarmak yerine ilişkini onlardan gizlemek ne kadar mantıklı? Bu olaydan sonra hayatından tüm erkekleri çıkardı ama ne değeri var artık? Bunlarla birlikte abartı olmasa da yalanları veya söylemesi gereken söylemediği benim sorgulayarak öğrendiğim vs. bir sürü olay var ve bunlar gerçekten es geçeceğim şeyler değil ama kız gerçekten bana çok aşık çok ilgili fırsatı olsa tüm gün benimle konuşur buluşur bana hediyeler alır, hazırlar. Kafası ilişki konularında çok olgun bana ve çevreye davranışları da aynı şekilde ama uyuşturamıyorum bu yaptıklarıyla karakterini.
5 aydan uzun süre geçmiş hala aynı kızla uğraşıyorsunuz.Normal değil. Sen varken bile bu kadar çok bakıyorsa sen yokken neler yapar. Zaten bir kız birine aşık olduğu zaman diğer erkekler önemsizleşiyor. Ha tabi gerçekten yakışıklı birini görürlerse bir kaç saniye falan bakabilirler ama sevgilinin yanında sürekli başka erkeklere bakmak bambaşka bir şey tavsiyem en kısa sürede ayrıl kızdan.
Evet umursamamak sanırım benimki çünkü soğusam bu kadar sürdürmezdim. Mesela güvenimin kırılması lazım bu olaylarda ama güvenimde de bir değişim yok çünkü başından beri zaten güven diye bir şey hiç yoktu. Güvensizlikten de bahsetmiyorum direkt bu konuda herhangi bir hissiyatım yok yani. Bir şey yaparsa yapsın ayrılırsa ayrılsın aldatırsa aldatsın sıkıntı yok üzülmemde kafasındaydım. Önceki ilişkilerim sağ olsun duygu his hiçbir şey kalmadı. Sevdiğimden bile emin olamamışken bu olaylar ve türevleri onu da bitirdi sanırım. Umursamadığım ve bana karşı hep iyi davrandığı, kendisi iyi biri olduğu için ilişkiyi bitirme gereği duymadım. Zaten erkek arkadaşı da yok başkasıyla konuşmayacağına buluşmayacağına da inanıyorum ama yaparsa gram umurumda olmaz. Bir de üniversite bölümümü değiştirmek için YKS'ye girmiştim onu bekliyorum bir karar almak için. Hayatımı devam ettirmek isteyebileceğim türden birisi fakat bu olayları bir yere koyamıyorum unutacak gibi de değilim kararsızım.
Naptınız bu olay hakkında? Bende arkadaşı için yaptığını söyledi, yanında ki arkadaşı onlari tanıyormuş ve bu benim karakterimi belli etmez demişti. Bende ne yapsam bilmiyorum.