Biruni'den KTÜ'ye geçilir mi?

Lenssz

Picopat
Daha fazla  
İstanbul'da okumak ve daha iyi network ağlarına ve iyi etkinliklere katılabilmek için Biruni Üniversitesi'ni yazmıştım ancak eğitimi çok yetersiz geldi. Eğer ktü ye yatay geçiş yaparsam mı daha iyi olur yoksa İstanbul'da kalıp İstanbul'un olanaklarından mı yararlanmayı denenmeli? Bilgisayar mühendisliği okuyorum.

KTÜ'nün eğitiminden emin misin, geçtiğine pişman olmayacağının garantisi var mı? İstanbul etkinlikler için mükemmel bir şehir, devam etmeye ve takılmaya da maddi olarak imkanın varsa neden KTÜ'yü tercih edesin? Açığını kendin kapatmak için uğraşabilirsin. Zaten mezun olduğunda hangi üniden mezun olduğundan çok nelere hakim olduğuna bakacaklar. Kendi kendini geliştir aynı zamanda kafa dağıtmak için de İstanbul'un imkanlarını kullan. Benim sana tavsiyem budur (abi tavsiyesi mi dersin artık ne dersen...)!

KTÜ'nün eğitiminden emin misin, geçtiğine pişman olmayacağının garantisi var mı? İstanbul etkinlikler için mükemmel bir şehir, devam etmeye ve takılmaya da maddi olarak imkanın varsa neden KTÜ'yü tercih edesin? Açığını kendin kapatmak için uğraşabilirsin. Zaten mezun olduğunda hangi üniden mezun olduğundan çok nelere hakim olduğuna bakacaklar. Kendi kendini geliştir aynı zamanda kafa dağıtmak için de İstanbul'un imkanlarını kullan. Benim sana tavsiyem budur (abi tavsiyesi mi dersin artık ne dersen...
Evet istanbul birçok şey katıyor ancak okul gerçekten mühendislik için bir çok alanda yetersiz.Adam akıllı labavatuarlar bile bulunmamakta KTÜ nün eğitimi mühendislik eğitimnde gerçekten iyi ve kampüsü de biruniye 1000 basar yani ben zaten istanbulda yaşıyorum mezun olduktan sonra da istanbula dönücem iyi bir üniversite eğitimi alıp KTÜ de güzel projeler yapabilecehime inanıyorum KTÜ gerçelten güzel projeler çıkartıyo mühendislik alanında

Ha öyle diyorsan iş başka tabi. Bu durumda tercih edebilirsin elbette. Ama dediklerim hala geçerli. Üniversiteye güvenme. Evet, isim yapmış ünilerde çok kaliteli hocalar var ama iş sende bitiyor. Hocalar en fazla sana yol gösterip seni yönlendirebilir, bu kadar. Yıllar önce burada başka arkadaşlara da anlatmıştım piyasadaki durumu. Üniversitenin ve eğitiminin hiçbir olayı yok. Senin kendini geliştirmen lazım olay bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı