MehmetBeY11 Picopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #11 Eternal777 dedi: Hayırlı olsun hocam, sorması ayıptır nereye gittiniz? İnternet alışverişi yaparken araştırmak lazım, ilk görülene atlanırsa sonuç bu. Genişletmek için tıkla... Ben genelde internetten değil de kendim bakıp alıyorum.
Eternal777 dedi: Hayırlı olsun hocam, sorması ayıptır nereye gittiniz? İnternet alışverişi yaparken araştırmak lazım, ilk görülene atlanırsa sonuç bu. Genişletmek için tıkla... Ben genelde internetten değil de kendim bakıp alıyorum.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 11 Kasım 2021 #12 Eternal777 dedi: Hayırlı olsun hocam, sorması ayıptır nereye gittiniz? İnternet alışverişi yaparken araştırmak lazım, ilk görülene atlanırsa sonuç bu. Genişletmek için tıkla... Kanada'nin New Brunswick eyaletindeyim su an seneye Ottawa'ya gececegim.
Eternal777 dedi: Hayırlı olsun hocam, sorması ayıptır nereye gittiniz? İnternet alışverişi yaparken araştırmak lazım, ilk görülene atlanırsa sonuç bu. Genişletmek için tıkla... Kanada'nin New Brunswick eyaletindeyim su an seneye Ottawa'ya gececegim.