Zaten son model televizyonu 5 liraya satın alacağını düşünen birisi varsa o dolandırılmayı hak ediyor demektir , buradaki merak konusu 5000 lira değerince televizyonu 2500 liraya , 3000 e giden ps4 ü 2000 liraya koyup satmaları. Ki onları da göndermiyorlarmış zaten. İlerde ne olur bilinmez ama site dolandırıcı değil , şu an hiçbir satışı yok çirkin bir reklam yapıyor sadece adı duyulsun diye.
Sahte konular açarak gerilla pazarlama yöntemleri uygulayan, gerçek dışı fiyatlar kullanarak insanları dolandırmaya çalışan Birxy yasaklanmıştır. Bu siteden ürün linki paylaşan, ürün tavsiyesi yapan süresiz uzaklaştırılabilir. Bilginize.
Zaten son model televizyonu 5 liraya satın alacağını düşünen birisi varsa o dolandırılmayı hak ediyor demektir , buradaki merak konusu 5000 lira değerince televizyonu 2500 liraya , 3000 e giden ps4 ü 2000 liraya koyup satmaları. Ki onları da göndermiyorlarmış zaten. İlerde ne olur bilinmez ama site dolandırıcı değil , şu an hiçbir satışı yok çirkin bir reklam yapıyor sadece adı duyulsun diye.
Öncelikle herkese merhaba 2 hafta önce Birxy denen bir siteden PS4 Pro 1TB aldım, ilk başta dolandırıldım falan sandım ama internette sitenin güvenilir olduğunu söylediler. 2 hafta sonra linki elime ulaştı ama ne ulaştı cidden PS4Pro üstelik içinde oyun da var. İnanamadım 2-3 saat oyun oynadım...
brixy bence dolandırıcı bir site 2000 tl lik bir playstaşon 4 ü 5 tl ye satıyorlar sitede neredeyse her şey 5 tl. Ben güvenmiyorum fakat sizi bilmem :/