rreco Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar selamlar bugün başlıkta adı yazılı bisikleti satın aldım, henüz kullanma fırsatım olmadı ama ben sizlerin de yorumuna bir bakmak istedim. Çok iyi değil gibi ama kötü mü değil mi ondan da emin olamadım. Yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar selamlar bugün başlıkta adı yazılı bisikleti satın aldım, henüz kullanma fırsatım olmadı ama ben sizlerin de yorumuna bir bakmak istedim. Çok iyi değil gibi ama kötü mü değil mi ondan da emin olamadım. Yorumlarınızı bekliyorum.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.841 Çözümler 4 20 Ağustos 2025 #2 Giriş seviyesi bir model. Çok atlama zıplama düz sürüş için üzmez diye düşünüyorum.
rreco Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #3 ahmttunc dedi: Giriş seviyesi bir model. Çok atlama zıplama düz sürüş için üzmez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Atlamakta gözümüz yok Beni gideceğim yere sorunsuz götürsün yeterli şuan.
ahmttunc dedi: Giriş seviyesi bir model. Çok atlama zıplama düz sürüş için üzmez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Atlamakta gözümüz yok Beni gideceğim yere sorunsuz götürsün yeterli şuan.