qureniz Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 649 Çözümler 3 5 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar 2-3 senedir bu bisikleti kullanıyorum bir sorun yaşamadım ama sizce bununla dağa taşa vb yerler egitsem sorun olur mu? https://www.hepsiburada.com/bisan-mts-4600-md-26-cant-21-v-p-HBCV00000YOR5I?magaza=HK Bisiklet Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2024
Arkadaşlar 2-3 senedir bu bisikleti kullanıyorum bir sorun yaşamadım ama sizce bununla dağa taşa vb yerler egitsem sorun olur mu? https://www.hepsiburada.com/bisan-mts-4600-md-26-cant-21-v-p-HBCV00000YOR5I?magaza=HK Bisiklet
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 5 Eylül 2024 #2 qureniz dedi: Arkadaşlar 2-3 senedir bu bisikleti kullanıyorum bir sorun yaşamadım ama sizce bununla dağa taşa vb yerler egitsem sorun olur mu? https://www.hepsiburada.com/bisan-mts-4600-md-26-cant-21-v-p-HBCV00000YOR5I?magaza=HK Bisiklet Genişletmek için tıkla... Bisiklet zaten mtb (mountain bike) türünde, hayır kağıt üstüne göre bir sorun olmaz.
qureniz dedi: Arkadaşlar 2-3 senedir bu bisikleti kullanıyorum bir sorun yaşamadım ama sizce bununla dağa taşa vb yerler egitsem sorun olur mu? https://www.hepsiburada.com/bisan-mts-4600-md-26-cant-21-v-p-HBCV00000YOR5I?magaza=HK Bisiklet Genişletmek için tıkla... Bisiklet zaten mtb (mountain bike) türünde, hayır kağıt üstüne göre bir sorun olmaz.
qureniz Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 649 Çözümler 3 5 Eylül 2024 #3 Sypuina0 dedi: Bisiklet zaten mtb (mountain bike) türünde, hayır kağıt üstüne göre bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Sabah arkadaşlarlar gezeceğiz dağlık alanda yaşıyoruz bir de maşalar ağır geliyor ne yapabiliriz.
Sypuina0 dedi: Bisiklet zaten mtb (mountain bike) türünde, hayır kağıt üstüne göre bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Sabah arkadaşlarlar gezeceğiz dağlık alanda yaşıyoruz bir de maşalar ağır geliyor ne yapabiliriz.
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.748 Çözümler 11 5 Eylül 2024 #4 Maşa arazi için lazım zaten titreşimi azaltmak için. Bir sorun olmaz yama seti pompa levye alın yanınıza QR değilse jantlar bir de anahtar.
Maşa arazi için lazım zaten titreşimi azaltmak için. Bir sorun olmaz yama seti pompa levye alın yanınıza QR değilse jantlar bir de anahtar.
qureniz Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 649 Çözümler 3 5 Eylül 2024 #5 DirtyBlue dedi: Maşa arazi için lazım zaten titreşimi azaltmak için. Bir sorun olmaz yama seti pompa levye alın yanınıza QR değilse jantlar bir de anahtar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bir de önerebileceğiniz 50TL'lik suluk koymak için bir aksesuar öneriniz var mıdır (konu dışına çıktık bayağı )
DirtyBlue dedi: Maşa arazi için lazım zaten titreşimi azaltmak için. Bir sorun olmaz yama seti pompa levye alın yanınıza QR değilse jantlar bir de anahtar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bir de önerebileceğiniz 50TL'lik suluk koymak için bir aksesuar öneriniz var mıdır (konu dışına çıktık bayağı )
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.748 Çözümler 11 5 Eylül 2024 #6 Bisikletçi varsa en kolay orası. Veya sırt çantası. Yapacağınız km ye göre değişir.
qureniz Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 649 Çözümler 3 5 Eylül 2024 #7 DirtyBlue dedi: Bisikletçi varsa en kolay orası. Veya sırt çantası. Yapacağınız km ye göre değişir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam iyi akşamlar.
DirtyBlue dedi: Bisikletçi varsa en kolay orası. Veya sırt çantası. Yapacağınız km ye göre değişir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam iyi akşamlar.
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.748 Çözümler 11 5 Eylül 2024 #8 Km fazla olacaksa bu tarz daha iyi olur. AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 434, 39TL | motosiklet bisiklet suluk büyük kapasiteli motocross su sırt çantası yansıtıcı motosiklet spor dağ su torbası nefes. Motorcycle Cycling Hydration Pack Big Capacity Motocross Water Backpack Reflective Motorbike Sport Mountain Water Bag Breathable - AliExpress 201355758 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com
Km fazla olacaksa bu tarz daha iyi olur. AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 434, 39TL | motosiklet bisiklet suluk büyük kapasiteli motocross su sırt çantası yansıtıcı motosiklet spor dağ su torbası nefes. Motorcycle Cycling Hydration Pack Big Capacity Motocross Water Backpack Reflective Motorbike Sport Mountain Water Bag Breathable - AliExpress 201355758 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com