Taha Akkaya Hectopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #21 Bisikletçiyi aradım bunu Mersin'de bulmanız mümkün deil hepsi hızlıca bitti dedi Bu fiyat aralığında bisiklet öneriniz var mı? @Tseenka
Bisikletçiyi aradım bunu Mersin'de bulmanız mümkün deil hepsi hızlıca bitti dedi Bu fiyat aralığında bisiklet öneriniz var mı? @Tseenka
Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #22 Taha Akkaya dedi: Bisikletçiyi aradım bunu Mersin'de bulmanız mümkün deil hepsi hızlıca bitti dedi Bu fiyat aralığında bisiklet öneriniz var mı? @Tseenka Genişletmek için tıkla... Maalesef . Tek diyebileceğim Salcano, Fuji ve Sedona almayın. @Taha Akkaya hatta Salcano alma dememin sebebi: (Allahına kavuşturdum.) Son düzenleme: 28 Aralık 2020
Taha Akkaya dedi: Bisikletçiyi aradım bunu Mersin'de bulmanız mümkün deil hepsi hızlıca bitti dedi Bu fiyat aralığında bisiklet öneriniz var mı? @Tseenka Genişletmek için tıkla... Maalesef . Tek diyebileceğim Salcano, Fuji ve Sedona almayın. @Taha Akkaya hatta Salcano alma dememin sebebi: (Allahına kavuşturdum.)