Bisiklet almak mantıklı mı?

Lorfselo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 İ3 12100F
Elimde ümit 2601 var, 6000 TL kask dahil falan yarış bisikleti var. Seneye LGS var ailem kışın zamanın olmaz dershaneden falan dedi zaten okuldan 3'te çıkıyorsun dediler. Sizce alayım mı yoksa almayayım mı? Zaten isteklerin çok hızlı değişiyor dediler.

Bence alacaksan yaris bisikleti alma malum her yer kasis Türkiye de dag bisikleti gibi suspansiyonlari olanlara yonel.

Eğer bisiklet yolu varsa al. Trafikte olan araba sürmeyi bilip insan olmayı başaramayan tiplerle düz yolda sürmeye çalışacaksan başarılar dilerim.

Hangi şehirde yaşıyorsun? Eğer bisiklet sürebileceğin alan varsa stres atmak için mükemmel bir alet. Ben müzik dinlerken bisiklet binerek hazırlandım sınavlara.

Arkadaşlar olay sürüp sürememesi değil, sınav olduğu için adam akıllı kullanamayacak alayım mı diyor anladığım kadarıyla.

Arkadaşlar olay sürüp sürememesi değil, sınav olduğu için adam akıllı kullanamayacak alayım mı diyor anladığım kadarıyla.
Bisiklete binemeyecek kadar bir zamanının olmaması imkânsız. 10 saat lgs'ye gömülecek değil ya .

Ayrıca ben bisikleti Türkiye'de tavsiye etmem hocam. Bisiklet yolundan giden eşekler dolu.

Bisiklete binemeyecek kadar bir zamanının olmaması imkânsız. 10 saat lgs'ye gömülecek değil ya .

Ayrıca ben bisikleti Türkiye'de tavsiye etmem hocam. Bisiklet yolundan giden eşekler dolu.
Ailesine söylesin o zaman, ben sadece durumu netleştirdim .
MTB alırsa gider ormanda sürer çok acemi değilse, orman parkımı neyse adı .

Ailesine söylesin o zaman, ben sadece durumu netleştirdim .
Mtb alırsa gider ormanda sürer çok acemi değilse, orman parkımı neyse adı .

Hocam her şey dahil 6000 Mosso cavalier 700 buldum alayım mı elimde 12K para var 6K sını kullanacağım 6 ay sonra geri toplayabilirim.

Hocam her şey dahil 6000 Mosso cavalier 700 buldum alayım mı elimde 12K para var 6K sını kullanacağım 6 ay sonra geri toplayabilirim.
Claris set var herhalde, fiyatı iyi sizde uygun görürseniz alın. Başlangıç, belki orta seviye bir set.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…