@apesh1t Etiketin bana gelmediği için çok geç fark ettim konuyu 
 Yaz ayı içerisinde bulunduğumuz hafta kendini belli etmeye başladı. Bugün formamla üşümeden sürebildim. 
Bütçeni bilmiyorum ancak eldiven olarak Giant Horizon öneririm, uzun parmak olması gözünü korkutmasın yaz aylarında sıcaklık yönünden bir dert çekmiyorsun. Ayrıca uzun parmak eldivenin karizması bir başka, açık renk kısa parmak eldivenlerden iğreniyorum 
 Uzun parmağı bahar aylarında da giyersin unutma. Uzun parmağın koruması da tam oluyor, bunu da göz ardı etme. 
Bütçeni aşarsa 2. el sayfalarda 35TL'ye kargo dahil satan bulursun mutlaka bu modeli :

Elcikler konusunda bir fikrim yok, kendi sahip olduğum elcik de oldukça giriş seviyesi, değişmesi gerekiyor hatta. Bana da hatırlattığın iyi oldu 
LED şerit tarzı bir aksesuar istiyorsan es geç derim. 1 adet far ve 1 adet stop lambası en temiz ve en karizmatik olanıdır. 
Stop lambası olarak kendi kullandıklarımdan örnek vermeye devam edecek olursak 
Meilan X6 kullanıyorum. Bir stop lambasından bekleyeceğin tüm özellikler var sayılır. Dahili bataryasını mini USB ile şarj edebiliyorsun, 8 küsür farklı modu var ve gerçekten kuvvetli yanıyor. Hareket algılayamadığında da otomatik sönüyor, tekrar çalışıyor gerektiğinde. Aşırı memnun kaldım ve inanılmaz zarif bir stop lambası. Gerçekten hasta oldum bu kadar net söylüyorum 
Kask olarak kısa sayılmayacak bir süre Sedona MV-29 kullandım ben, fiyat olarak da nispeten uygun.
Yinede yeni çıkan modelleri biraz araştır, kask işi basit değil. Tasarıma da önem ver. Kırmızı - beyaz kask alma yani 
Dijital KM saati olarak şuan benim 
elimde Sigma 1609 kablosuz var. Seni bilmem ancak benim kullanım amaçlarım oldukça amatör. Bisiklete zevk için binerim, sele boyum ile oldukça alçak. 
Öyle aynakola sensör falan bağlamıyorum kadans değerleri için. Yalnızca kaç KM hızla gittiğimi görsem kafi. Bu yüzden kullanmayacağın özellikler için bisikletine fazladan bileşen ekleme, sade ve sağlam olsun. Bir çukurdan geçerken sağı solu oynamasın bisikletin. Önerim bu yönde olur.