Herkese merhaba. Yaklaşık 4 aydır bisikletim dışarıda durduğu için bazı kısımları (özellikle somunlar ve gidon) paslanmış. Zımpara yardımıyla yüzeyi biraz temizledikten sonra nasıl bir sprey boyayla boyamam gerekiyor. Renk olarak mat siyah veya parlak siyah olabilir.
Dostum ben bu işlerle uğraştım sana birkaç tavsiye veriyim iyice zımparala önce daha sonra kaliteli bir sprey boya al burası en önemli nokta diyebilirim kalitesiz aldığında çok çok kötü oluyor en azından 30 TL'lik falan bir boya al.
Boyacıdan Casati marka siyah mat boya aldım. Parlak alacaktım fakat elinde yokmuş. Gün içinde gelir dedi ama beklemek istemedim. Sprey boya 400 ml ve yaklaşık 25 TL falan fiyata sahip. İnternette 20-40 arası değişiyor. Boyamadan önce parçaları güzelce zımparaladım. Daha sonra ise ilk katı hafif atıp kurumasını bekledim. Kuruduktan sonra ikinci katı biraz daha yoğun attım. Çıkan sonuçtan memnum kaldım diyebilirim. Aşağıya parçaların boyanmadan önceki ve sonraki hallerini bırakıyorum.
Boyacıdan Casati marka siyah mat boya aldım. Parlak alacaktım fakat elinde yokmuş. Gün içinde gelir dedi ama beklemek istemedim. Sprey boya 400 ml ve yaklaşık 25 TL falan fiyata sahip. İnternette 20-40 arası değişiyor. Boyamadan önce parçaları güzelce zımparaladım. Daha sonra ise ilk katı hafif atıp kurumasını bekledim. Kuruduktan sonra ikinci katı biraz daha yoğun attım. Çıkan sonuçtan memnum kaldım diyebilirim. Aşağıya parçaların boyanmadan önceki ve sonraki hallerini bırakıyorum. Eki Görüntüle 590793