B berotaktak Femtopat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, bisikletime aksesuar almak istiyorum. Ne alacağım hakkında hiçbir fikrim yok, size danışayım dedim. Önerdiğiniz eşyalar çocukça olmasın, işlevli olsun. Örneğin: Hız göstergesi vb. ürünler maksimum fiyat 500 TL olacak.
Merhaba arkadaşlar, bisikletime aksesuar almak istiyorum. Ne alacağım hakkında hiçbir fikrim yok, size danışayım dedim. Önerdiğiniz eşyalar çocukça olmasın, işlevli olsun. Örneğin: Hız göstergesi vb. ürünler maksimum fiyat 500 TL olacak.
M Megabyte Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 59 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #2 Kask yoksa önce kask almalısın. Kask varsa zil ve aydınlatma alabilirsin.
B berotaktak Femtopat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #3 Megabyte dedi: Kask yoksa önce kask almalısın. Kask varsa zil ve aydınlatma alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam kask var tabiikide olmazsa olmaz.
Megabyte dedi: Kask yoksa önce kask almalısın. Kask varsa zil ve aydınlatma alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam kask var tabiikide olmazsa olmaz.