Bisiklet için aparat önerisi

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
Fuji marka bir bisikletim var yaz ayları geliyor artık akşamları şehir içi tur yapacağız arkadaşlarla fakat çanta taşımayı sevmiyorum. Suyu da genelde arkadaşlarım taşıyor bunun için bir su aparatı almak istiyorum ama uygun bir aparat bulamadım. Onun dışında genel olan eşyalar arıyorum arka ışık ön ışık ve güzel bir zil.

Bisiklet linki: Fuji Absoult 1.7 28 Jant 27 v Şehir Bisikleti
Tam bu model olmayabilir ama böyle bir bisiklet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korna hoşuma gitti sesi hakkında herhangi bir video var mı acaba ?
Hocam korna bende var fakat İzmirdeki yaşlı kesim umursamadığı için isterseniz tren kornası takın yine çekilmiyorlar. 2 modu var. Birinde kamyonların geri geri gitme sesi gibi. Hatta bazen yolda giderken kamyonla eşit eşit basıyorum canım sıkılınca. Diğerinde de bina veya araba alarmı gibi ötüyor veya kuş cıvıltısı gibi ama böyle hızlı hızlı. Ben e-Scootere taktım diye gidon altındaki boruya plastik kelepçelerle falan sabitledim ana korna mekanizmasını. Düğmeyi de gidona sardım. Silah gibi hızlı hızlı basılmıyor, arada 1 saniye beklemek gerek algılamıyor yoksa hiçbirini. Bazen düğme kaçabiliyor da yine de bence güzel. İnternette olanların hepsinin resmi aynı çünkü hepsi aynı malı gönderiyorlar araştırmıştım.
Korna hoşuma gitti sesi hakkında herhangi bir video var mı acaba ?
Edit: Çakar sevdiyseniz detaylı yardımcı olabilirim. Sıkıntılı konu biraz.

Çakarı sevmedim bu korna güzelmiş bunu ve matara tutucuyu alacağım ve bir şey daha sormak istiyorum bu matara tutucuya kendi matarası mı konulmalı yoksa plastik şişe de konulur mu?

Çakarı sevmedim bu korna güzelmiş bunu ve matara tutucuyu alacağım ve bir şey daha sormak istiyorum bu matara tutucuya kendi matarası mı konulmalı yoksa plastik şişe de konulur mu?
Hocam Decathlondaki tutucuya ben şişe de koyuyordum. İlla matarasını koymanıza gerek yok. Çakar bu arada cezaya sebep olur almamanız daha mantıklı.

Hocam Decathlon'daki tutucuya ben şişe de koyuyordum. İlla matarasını koymanıza gerek yok. Çakar bu arada cezaya sebep olur almamanız daha mantıklı.

Tamamdır teşekkür ederim. bu iki ürünü alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…