Bisiklet için ekipman önerisi

onrgo

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar sizlerden genel ekipman önerisi istiyorum. Fiyat ne belirtmeliyim bilmiyorum ama kask olarak fullface bir kask istiyorum ve ortalama fiyatlar ne pek bilgim yok. O sebeple çok çok ucuz ekipman alma derdinde değilim elbette ama kaska da 10k vermeyi düşünmüyorum. Bilgisi olan özellikle kullandığınız ve F/P diyebileceğiniz ürünleri önerirseniz sevinirim.

Sürüşler çoğunluk enduro tarzı mı?

Sürüşler çoğunluk enduro tarzı mı?
Hocam bisiklet(dağ bisikleti düşünüyorum görüntülerinden dolayı.) alıp kit takıcam yarın. Terimlere çok hakim değilim ama kullanım amacım günlük kullanım olucak muazzam hızlar yapayım hareket yapayım kafasında değilim. Spora ve işe gidip gelirken hem kendim kullanıp hem elektrikli motordan yararlanmak istiyorum. Umarım aktarabilmişimdir kendimi.

Yani şöyle eğer ki çift süspansiyon bir bisiklet alıp rampa, merdiven veya dağ sürüşleri yapmayı planlamıyorsanız Full face kaska gerek yok. Bir süre sonra ağırlık yönünden sizi yoracak ve terleme yaptırtacaktır. Kask olarak bilindik markaları almanız fayda sağlar. Bütçe olarak 2 3 bin mininum düşünebilirsiniz. Aşağıda yazdığım markalara bakabilirsiniz.

Kask
Giro
Bell
Lazer

anladım teşekkürler hocam bakıcam markaların ürünlerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…