odtümetu

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
-
Bıanchı Surf FS24 kullanıyorum ama arka lastik sürekli patlıyordu. Ben de patlak patlak binerek bisikletçiye götürünce lastik baya bir yarılmış. Sizden ricam lastik ve şamyel olarak ne alayım? Tavsiyeleriniz neler? Bunu söyleyin. Pek bir marka bilmem. Ankara'dayım. Ankara'da olup da Ulus Çankırı Caddesi'ndeki şu bisikletçi iyidir veyahut şuradaki bisikletçi iyidir hem ucuz hem kaliteli satıyor dediğiniz bir yer var mı? Ayrıca akort ayarı bozuk kendim yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli sadece arka lastik patlıyorsa akorttan olabilir.Çok gevşemiş bir tel varsa o patlamaya sebep oluyordur belki de. Tabii patlağın yeri ters taraftaysa ayrı. Tel ya da tellerin altındaysa akordu yaptırıp sadece iç lastiği değiştirip sorunu çözebilirsin.
Akort ayarı konusunu nette araştırırsın, birçok video var, izleyip tartarsın. Uzun videoları arayıp izle, kısalar sürtme olan yerin karşı tarafını sık der sadece, o şekilde olmaz. Hem yatay hem dikeyde göbek atmaması lazım işlem sonunda.
Öğrenmen yararına, kullanımdan ve yol şartlarından dolayı bozulmalar olur, düzenli kontrol edersen sürüş kalitesinden ödün vermez ve donanımı da korumuş olursun.

Yaşadığın yerde yollar çok bozuk vb. kötü şartlar varsa zırhlı lastik kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…