Bisiklet için otobansız rota oluşturacak program var mı?

Hocam Google maps'ten normal araç rotası çizdirip haritayı yakınlaştırıp size uygun yollara göre kendiniz çizmeniz daha iyi olur diye düşünüyorum. İşinizi görecek bir program var mıdır bilmiyorum. Ek olarak otoban derken ana yollarda da emniyet şeridinden sürmek yasak mı?
80km bisikletmi sürüceksin?
Konu sahibi sürülür mü dememiş, rota sormuş.

Hocam Google maps'ten normal araç rotası çizdirip haritayı yakınlaştırıp size uygun yollara göre kendiniz çizmeniz daha iyi olur diye düşünüyorum. İşinizi görecek bir program var mıdır bilmiyorum. Ek olarak otoban derken ana yollarda da emniyet şeridinden sürmek yasak mı?

Konu sahibi sürülür mü dememiş, rota sormuş.
Dediğiniz gibi anayolda kenardan gitmek yasak değil. Ama otobana çıkmak yasak hocam.

Tam hakim değilim ama otobanlarin hepsi ücretli ise maps bir tane ücretli rota bir tane ücretsiz rota çiziyordu. Ücretsiz seçilirse olur ama dediğim gibi tüm otobanlar ücretli ise olur bu.

Bazen yorumları okuyunca içim şişiyor.
Strava üzerinden üyelik oluşturun, sürüşe başlamadan önce başlattığınız rota üzerinden devam edebilirsiniz. Biraz karışık olabilir, kurcalamanız gerekir. Profesyonel anlamda yüzen, koşan ve bisiklete binen tüm sporcuları burada görebilir aktivitelerini takip edebilir ve oluşturdukları rotaları görebilirsiniz. Bazı noktalarda ücretli üyelik devreye giriyor bunlarla henüz işiniz olmaz.
@stvwolf

Technopat Haberler

Geri
Yukarı