semamca_07 Megapat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 678 Çözümler 1 12 Haziran 2022 #11 Lee Yubin dedi: Bi tık pahalı ama jelli olması falan güzel olabilir, bakacağım ben de, teşekkürler. Yani umarım faydasını görürüz. Şu an ben öyle haftada 1 falan biniyorum, kas olarak hiçbir gelişimim olmadı. Genişletmek için tıkla... Kas gelişmez hemen zaten ama kas gücün esnekliğin artar, eklemler kalp vücut zindeliği için faydalı, say say bitmez
Lee Yubin dedi: Bi tık pahalı ama jelli olması falan güzel olabilir, bakacağım ben de, teşekkürler. Yani umarım faydasını görürüz. Şu an ben öyle haftada 1 falan biniyorum, kas olarak hiçbir gelişimim olmadı. Genişletmek için tıkla... Kas gelişmez hemen zaten ama kas gücün esnekliğin artar, eklemler kalp vücut zindeliği için faydalı, say say bitmez
The_rain_master Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.289 Çözümler 6 12 Haziran 2022 #12 Lee Yubin dedi: Yani umarım faydasını görürüz. Şu an ben öyle haftada 1 falan biniyorum, kas olarak hiçbir gelişimim olmadı. Genişletmek için tıkla... Ben haftada 5 gün günlük 4 5 saat sürüyorum baya gelişti faydası kesinlikle oluyor semamca_07 dedi: Kas gelişmez hemen zaten ama kas gücün esnekliğin artar, eklemler kalp vücut zindeliği için faydalı, say say bitmez Genişletmek için tıkla... Aynen öyle ve çok keyifli benim için
Lee Yubin dedi: Yani umarım faydasını görürüz. Şu an ben öyle haftada 1 falan biniyorum, kas olarak hiçbir gelişimim olmadı. Genişletmek için tıkla... Ben haftada 5 gün günlük 4 5 saat sürüyorum baya gelişti faydası kesinlikle oluyor semamca_07 dedi: Kas gelişmez hemen zaten ama kas gücün esnekliğin artar, eklemler kalp vücut zindeliği için faydalı, say say bitmez Genişletmek için tıkla... Aynen öyle ve çok keyifli benim için