O OsmanYAMAN Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar selamünaleyküm. Benim bisikletin jantını ben yamulttum. Bu jantın telleri sağlam. Fakat sadece çerceve yamuk. Yeni çerçeve alıp eski telleri taksam olur mu? Bir de akort falan gerekir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2023
Arkadaşlar selamünaleyküm. Benim bisikletin jantını ben yamulttum. Bu jantın telleri sağlam. Fakat sadece çerceve yamuk. Yeni çerçeve alıp eski telleri taksam olur mu? Bir de akort falan gerekir mi?
ZMR35 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 639 Çözümler 2 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #2 Takılır tabii ki inç aynı olduktan sonra.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 30 Temmuz 2023 #3 Aleykümselam, yanlamasına yamulmuşsa, sürerken yalpalıyor gibi duruyorsa sorun akort ayarı yapılarak çözülebilir.
Aleykümselam, yanlamasına yamulmuşsa, sürerken yalpalıyor gibi duruyorsa sorun akort ayarı yapılarak çözülebilir.