SarpKopaT Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar soru net bisiklet kas yapar mı yaparsa da nereyi yapar? Benim amacım sadece ana yerler karın bacak kol.
Arkadaşlar soru net bisiklet kas yapar mı yaparsa da nereyi yapar? Benim amacım sadece ana yerler karın bacak kol.
S Saox Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #2 SarpKopaT dedi: Arkadaşlar soru net bisiklet kas yapar mı yaparsa da nereyi yapar? Benim amacım sadece ana yerler karın bacak kol. Genişletmek için tıkla... Bacakta hafif şekillenme oluyor belli bölgelerde sadece
SarpKopaT dedi: Arkadaşlar soru net bisiklet kas yapar mı yaparsa da nereyi yapar? Benim amacım sadece ana yerler karın bacak kol. Genişletmek için tıkla... Bacakta hafif şekillenme oluyor belli bölgelerde sadece
YuniGoo Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #3 Pedala her basışta kalf kasları çalışmaz mı?
zetnikov Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 733 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #4 Guzel yağ yakar.
kardesgarantisibenim Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 276 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #5 Düzenli şekilde yaparsanız yağ yakar ve bacak kaslarınızın gelişmesine yardımcı olur, bir bakımdan da kardiyo sayılır.
Düzenli şekilde yaparsanız yağ yakar ve bacak kaslarınızın gelişmesine yardımcı olur, bir bakımdan da kardiyo sayılır.
SarpKopaT Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #6 YuniGoo dedi: Pedala her basışta kalf kasları çalışmaz mı? Genişletmek için tıkla... Araştırmalarıma göre bacak kol ve karın da çalıştırıyormuş dengeyi falan ayarlarken ama sorayım demiştim.
YuniGoo dedi: Pedala her basışta kalf kasları çalışmaz mı? Genişletmek için tıkla... Araştırmalarıma göre bacak kol ve karın da çalıştırıyormuş dengeyi falan ayarlarken ama sorayım demiştim.
Firmitas Hectopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 110 5 Ağustos 2024 #7 Bacak kaslarını güzel çalıştırır özellikle pedala basış stilinze göre kalf kaslarınızı çok güzel çalıştırır, büyütür.
Bacak kaslarını güzel çalıştırır özellikle pedala basış stilinze göre kalf kaslarınızı çok güzel çalıştırır, büyütür.