3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 11 Eylül 2021 #31 paWel dedi: İsminin hakkını veriyorsun. Genişletmek için tıkla... Teveccühünüz.
Alican 16 Decapat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 87 11 Eylül 2021 #32 Silinen üye dedi: @Alican 16 goregrish.com gibi siteler de görüyoruz hocam. Acıma falan yok kimse de. Genişletmek için tıkla... Tavsiyem uğraşma, uzak dur. Ama "kavga edeceğim" diyorsan; Çocuğun en önce diz kapağına çok sağlam şekilde vur. Sonra yere düştüğünde bırak kaç.
Silinen üye dedi: @Alican 16 goregrish.com gibi siteler de görüyoruz hocam. Acıma falan yok kimse de. Genişletmek için tıkla... Tavsiyem uğraşma, uzak dur. Ama "kavga edeceğim" diyorsan; Çocuğun en önce diz kapağına çok sağlam şekilde vur. Sonra yere düştüğünde bırak kaç.
A13BionicPlus Centipat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 336 Çözümler 2 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek English Language Class Student. 11 Eylül 2021 #34 @LordxVader O sitede hayatın gerçekleri var hocam. Kimse kimseye acımaz.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 11 Eylül 2021 #35 Silinen üye dedi: @LordxVader O sitede hayatın gerçekleri var hocam. Kimse kimseye acımaz. Genişletmek için tıkla... Hayatın gerçekleri diye normalleştiremezsiniz. Kaç defa öyle olaylara gündelik hayatta denk geldiniz?
Silinen üye dedi: @LordxVader O sitede hayatın gerçekleri var hocam. Kimse kimseye acımaz. Genişletmek için tıkla... Hayatın gerçekleri diye normalleştiremezsiniz. Kaç defa öyle olaylara gündelik hayatta denk geldiniz?
A13BionicPlus Centipat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 336 Çözümler 2 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek English Language Class Student. 11 Eylül 2021 #36 Gerçi ben acırım. Daha kimsenin suratına vuramadım.
LinuxGamingGamer Picopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 184 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Eylül 2021 #37 Silinen üye dedi: @426185 Arkadaş dediğiniz benden 2 yaş küçük. 14-15 yaş yeni tayfayı bilirsiniz. Saçlar ayırık. Kız ortamı önüne gelene laf atma falan. Ya hocam, döverler eyvallah ta bana emanet çekip sıkacak değiller. En fazla çakma çakı getirirler. Genişletmek için tıkla... Aynen çelme tak yere düşür ve yüzüne tükür kaç.
Silinen üye dedi: @426185 Arkadaş dediğiniz benden 2 yaş küçük. 14-15 yaş yeni tayfayı bilirsiniz. Saçlar ayırık. Kız ortamı önüne gelene laf atma falan. Ya hocam, döverler eyvallah ta bana emanet çekip sıkacak değiller. En fazla çakma çakı getirirler. Genişletmek için tıkla... Aynen çelme tak yere düşür ve yüzüne tükür kaç.
Alican 16 Decapat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 87 11 Eylül 2021 #38 Hocam siz bir mutfağa bakın ben orada mıyım? Silinen üye dedi: @LordxVader O sitede hayatın gerçekleri var hocam. Kimse kimseye acımaz. Genişletmek için tıkla... Hocam o siteye nasıl girebilirim?
Hocam siz bir mutfağa bakın ben orada mıyım? Silinen üye dedi: @LordxVader O sitede hayatın gerçekleri var hocam. Kimse kimseye acımaz. Genişletmek için tıkla... Hocam o siteye nasıl girebilirim?
A13BionicPlus Centipat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 336 Çözümler 2 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek English Language Class Student. 11 Eylül 2021 #39 @Alican 16 Hocam, anlamsızca rahatsız oldum.
Alican 16 Decapat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 87 11 Eylül 2021 #40 Silinen üye dedi: @Alican 16 Hocam, anlamsızca rahatsız oldum. Genişletmek için tıkla... Biliyordum rahatsız olacağını, gore gibi sitelerde takılıyorsun. Akıl sağlını kaybedersin.
Silinen üye dedi: @Alican 16 Hocam, anlamsızca rahatsız oldum. Genişletmek için tıkla... Biliyordum rahatsız olacağını, gore gibi sitelerde takılıyorsun. Akıl sağlını kaybedersin.