Cid_Kagenou Hectopat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 11 Ağustos 2024 #1 Janissary Ince Piston Araç Lastik ÅiÅirme Göstergeli Ayak Pompası, Futbol Topu, Bisiklet Ve ÅiÅme Oyuncaklar Fiyatı, Yorumları - Trendyol şöyle bir şey buldum. Güzel duruyor. Hem araba, hem bisiklet için işlevliymiş. Alınır mı?
Janissary Ince Piston Araç Lastik ÅiÅirme Göstergeli Ayak Pompası, Futbol Topu, Bisiklet Ve ÅiÅme Oyuncaklar Fiyatı, Yorumları - Trendyol şöyle bir şey buldum. Güzel duruyor. Hem araba, hem bisiklet için işlevliymiş. Alınır mı?
1 157228 Kilopat Katılım 23 Şubat 2017 Mesajlar 935 Çözümler 15 11 Ağustos 2024 #2 Benzer bir ürün bende var iş görüyor. Ama çok uzun süre pompalama yapınca ısınma bozulma oluyor içindeki diyaframda.
Benzer bir ürün bende var iş görüyor. Ama çok uzun süre pompalama yapınca ısınma bozulma oluyor içindeki diyaframda.
Emrecngz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.065 Çözümler 47 Yer Mersin 11 Ağustos 2024 #3 Dechatlonun çubuk pompasını 8 yıldır kullanıyorum, tavsiye ederim. Bunu yanında taşıyamazsın.
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 3.021 Çözümler 15 11 Ağustos 2024 #4 Decathlon Riverside El Pompası - Siyah - 100 Fiyatı, Yorumları - Trendyol bende bu var 4 senedir sağlam ve basit.
Decathlon Riverside El Pompası - Siyah - 100 Fiyatı, Yorumları - Trendyol bende bu var 4 senedir sağlam ve basit.
Emrecngz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.065 Çözümler 47 Yer Mersin 11 Ağustos 2024 #5 Tahao dedi: Decathlon Riverside El Pompası - Siyah - 100 Fiyatı, Yorumları - Trendyol bende bu var 4 senedir sağlam ve basit. Genişletmek için tıkla... Hah bu işte. Parasını sonuna kadar hak eden bir alet.
Tahao dedi: Decathlon Riverside El Pompası - Siyah - 100 Fiyatı, Yorumları - Trendyol bende bu var 4 senedir sağlam ve basit. Genişletmek için tıkla... Hah bu işte. Parasını sonuna kadar hak eden bir alet.
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.922 Çözümler 12 11 Ağustos 2024 #6 Normal şehir ve MTB ler için yeterli yol bisikleti için yetersiz.
fercklenn Megapat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.666 Çözümler 52 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 9600X | GIGABYTE B850 EAGLE WIFI7 ICE | Crucial Pro 2x16 DDR5 6000MHz CL36 | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | NZXT T120 | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | GameSir Nova 2 Lite | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 11 Ağustos 2024 #7 Cid_Kagenou dedi: Janissary Ince Piston Araç Lastik ÅiÅirme Göstergeli Ayak Pompası, Futbol Topu, Bisiklet Ve ÅiÅme Oyuncaklar Fiyatı, Yorumları - Trendyol şöyle bir şey buldum. Güzel duruyor. Hem araba, hem bisiklet için işlevliymiş. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Pro Compact Teleskobik Mini Bisiklet Pompası eski versiyonunu kullanıyorum 10-12 yıl olmuştur. Problemi yok çift taraflı. İğne ve normal siboplar için de uyumlu.
Cid_Kagenou dedi: Janissary Ince Piston Araç Lastik ÅiÅirme Göstergeli Ayak Pompası, Futbol Topu, Bisiklet Ve ÅiÅme Oyuncaklar Fiyatı, Yorumları - Trendyol şöyle bir şey buldum. Güzel duruyor. Hem araba, hem bisiklet için işlevliymiş. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Pro Compact Teleskobik Mini Bisiklet Pompası eski versiyonunu kullanıyorum 10-12 yıl olmuştur. Problemi yok çift taraflı. İğne ve normal siboplar için de uyumlu.