Xample-47
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Orada dişleri görünen gülümseyen herhangi bir şey için "Emoji Dili ve Edebiyatı" bilmeye gerek yok, yani 4 yaşındaki yeğenim dahil olmak üzere büyük bir kesim anlıyorsa.Emoji Dili ve Edebiyatı dersim zayıf olmuştur hep, kusura bakmayın.
O küçük çanta bile uzun yola çıkınca nasıl bir yüke dönüşecek göreceksiniz. Sırtınız ağrıyacak ve terleyecek. Bunları zamanla deneyimlemiş biriyim. Lastik kesmesi de uzun yolda sandığınızdan daha büyük bela olacak. Asfaltın kot farkı bile o sıcakta kendinden geçmiş lastiğinizi anında kesecek. Ayrıca günde 50-100 Km arası yol aldığınızı düşünsek bile, yanınızda çadır, mat ve yemek olmadığını düşününce nasıl dinlene dinlene gidebileceğinizi de merak ediyorum. Maalesef 50 KM aralıklarla bizler için yemek ve barınak çözümü sunulmuş değil. Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Dünya turcu kaynıyor ve hepsinin görüşü birdir bu konuda.![]()
Neyse "küçük bir çanta dedim" "sırt çantası" demedim. Ve kıyı şeridi üzerinde gayet fazlaca kalacak yerler mevcut, ama bulmak isteyene. Ve gerek yok bunu benim veya başka birisinin yapamayacağını iddia etmeye. Yol bisikleti ile tura çıkanlar mevcut, bu benim görüşüm bahsettiğim gibi sizin görüşünüze saygım var elbet. Şu videoda bulunan bisikletlere bakmanızı şiddetle tavsiye ederim, özellikle dakika 2:14' teki modele .