BenEmgirr Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 360 Çözümler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #11 Kvtlu dedi: Ben taktım bayağı önceden ama benimki switchli değildi Discord'un varsa videosunu atayım. Genişletmek için tıkla... Zahmet olmazsa olur hocam siz yazın discordunuzu ben size arkadaşlık atayım. EhA05 dedi: Hocam o sizin nasıl kullanmak istediğinize göre değişir bende hem hareket sensörlü olanı var aynı sibop gibi hem de sürekli yananından var. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun.
Kvtlu dedi: Ben taktım bayağı önceden ama benimki switchli değildi Discord'un varsa videosunu atayım. Genişletmek için tıkla... Zahmet olmazsa olur hocam siz yazın discordunuzu ben size arkadaşlık atayım. EhA05 dedi: Hocam o sizin nasıl kullanmak istediğinize göre değişir bende hem hareket sensörlü olanı var aynı sibop gibi hem de sürekli yananından var. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun.
Kvtlu Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 493 Çözümler 4 Yer Eskişehir 25 Mayıs 2024 #12 BenEmgirr dedi: Zahmet olmazsa olur hocam siz yazın discordunuzu ben size arkadaşlık atayım. Anladım hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... kvtlu
BenEmgirr dedi: Zahmet olmazsa olur hocam siz yazın discordunuzu ben size arkadaşlık atayım. Anladım hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... kvtlu
noskillmert Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.931 Çözümler 1 29 Mayıs 2024 #13 Jant şeridi takabilirsiniz, benim bisikletim 20 jant ve tam oldu büyük jantlarda nasıl olur bilemiyorum. jant şeridi
Jant şeridi takabilirsiniz, benim bisikletim 20 jant ve tam oldu büyük jantlarda nasıl olur bilemiyorum. jant şeridi