Bütçe? Ayrıca sürüş amacı, dağ bisikleti mi istersiniz yol bisikleti mi?bütçeyi yormayacak
Boyunuz kaç santim? Bütçeyi yormayacak kadar derken bütçeniz ne kadar?Kardeşimle bana güzel bütçeyi yormayacak F/P bisiklet arıyoruz, önerisi olan var mı?
Dağ için Dusty 2 kullanıyorum memnunum 1400 e aldım pandemi başı.Kardeşimle bana güzel bütçeyi yormayacak F/P bisiklet arıyoruz, önerisi olan var mı?
4700 naptınız hocamYol içinse Bisan Rx 9500 tam F/P ama 4700 tl.
Benim ömürülük(5 6 yıl sonra dahi masraf çıkartmayan) alma gibi bi alışkanlığım var o yüzden ayarlayamamışım4700 naptınız hocam. Benim şuan kullandığım ince tekerlekli ikinci el aldığım bir bianchi 800tl. Çok güzel yetiyor sizin dediğiniz daha profesyonel yeter bence 800tl'lik.
3 yada 4 senedir bende ondan önce kullanan da iyi bakmıştı sanırım bundan dolayı arada yağ sürüyorum o kadar.Benim ömürülük(5 6 yıl sonra dahi masraf çıkartmayan) alma gibi bi alışkanlığım var o yüzden ayarlayamamışım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.