Berat Berkay Çamur Femtopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #1 Bisikletim Corelli Snoop kadro üstünde kare mil uyumlu aynakol var. Hollowtech göbek ve aynakol alsam uyum sağlar mı?
Bisikletim Corelli Snoop kadro üstünde kare mil uyumlu aynakol var. Hollowtech göbek ve aynakol alsam uyum sağlar mı?
Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #2 Berat Berkay Çamur dedi: Bisikletim Corelli Snoop kadro üstünde kare mil uyumlu aynakol var. Hollowtech göbek ve aynakol alsam uyum sağlar mı? Genişletmek için tıkla... Bir tane alet ile ebatı ölçebiliyor olmamız lazımdı ama ne olduğunu unuttum bulursam fotoğrafını atarım.
Berat Berkay Çamur dedi: Bisikletim Corelli Snoop kadro üstünde kare mil uyumlu aynakol var. Hollowtech göbek ve aynakol alsam uyum sağlar mı? Genişletmek için tıkla... Bir tane alet ile ebatı ölçebiliyor olmamız lazımdı ama ne olduğunu unuttum bulursam fotoğrafını atarım.
IDogukanGZ Megapat Katılım 16 Ekim 2014 Mesajlar 312 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #3 İlk öncelikle orta göbeğinizin boyunu ölçmeniz gerekmektedir. Sonrasında göbek yuvasının genişliğini ölçmelisiniz. Tüm ölçümleri yaptıktan sonra uygun olan hollowtech göbek ve aynakol alabilirsiniz.
İlk öncelikle orta göbeğinizin boyunu ölçmeniz gerekmektedir. Sonrasında göbek yuvasının genişliğini ölçmelisiniz. Tüm ölçümleri yaptıktan sonra uygun olan hollowtech göbek ve aynakol alabilirsiniz.