Ozi_39 Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #1 Ön tekerin mandalı çok sert olduğundan pas sökücü sıktım. Kırmızıyla gösterdiğim yere. Doğru yere mi sıkmışım yoksa başka yere de sıkmalı mıyım?
Ön tekerin mandalı çok sert olduğundan pas sökücü sıktım. Kırmızıyla gösterdiğim yere. Doğru yere mi sıkmışım yoksa başka yere de sıkmalı mıyım?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.813 Çözümler 25 Yer Adana 18 Mart 2025 #2 Gevşetip sıkarsan daha faydalı olur.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.038 Çözümler 47 Yer Mersin 18 Mart 2025 #3 Pas sökücüler yağ içerebilir diske balatalara sıkılmaz böyle şeyler. Freni test edin.
Ozi_39 Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #4 izoo dedi: Gevşetip sıkarsan daha faydalı olur. Genişletmek için tıkla... Gevşemediği için sıktım. Emrecngz dedi: Pas sökücüler yağ içerebilir diske balatalara sıkılmaz böyle şeyler. Freni test edin. Genişletmek için tıkla... Ön frenim yağ akıttığı için çıkardım. Şuanlık kullanmıyorum ön fren.
izoo dedi: Gevşetip sıkarsan daha faydalı olur. Genişletmek için tıkla... Gevşemediği için sıktım. Emrecngz dedi: Pas sökücüler yağ içerebilir diske balatalara sıkılmaz böyle şeyler. Freni test edin. Genişletmek için tıkla... Ön frenim yağ akıttığı için çıkardım. Şuanlık kullanmıyorum ön fren.