Bisiklet Paslandı

alperenzofun

Hectopat
Yer
Kırklareli/Lüleburgaz
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir balkonda güneşe ve yağmurlara mâruz kaldı. Bugün kontrole gittiğimde disklerinin, üst kısmının vs paslandığını gördüm. Bisiklet aliminyum sanki güneş biraz üst tarafını kızartmış aliminyum olduğundan mütevellit sanırım. Ne yapabilirim, önerdiğiniz bir şey var mı ? Ne kullanabilirim, bugün tertemiz yapmayı düşünüyorum ne lazımsa alacağım.

Sökeceğini düşünüyorum. Ancak dikkat etmelisin. Çünkü uzun süre kullanılmadığını söylüyorsun. Pasdan dolayı çürüme meydana gelmiş olabilir. Bizim arkadaşın bisikleti öyle oldu ortadan ikiye ayrıldı bisiklet. Şu videoda yararlı olabilir :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bisiklet yaklaşık 6-7 aydır orda. Çokta bir şey olmamıştır herhalde ya hem sadece diskler, amortisörler, direksiyon paslanmış diğer yerlerin Maşallah bir şeyi yok :) O da su ile temas etmekten oldu herhalde...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı