- Makaleler
- 18
Merhabalar. Bisikletim için taşınabilir bir pompa arıyorum. Kullandığınız veya önerebileceğiniz 0-65 TL arası pompa tavsiyeniz var mı?
Ürünün internetteki yorumları pek hoşuma gitmedi ama teşekkürler.100 Bisiklet Presta/Dunlop/Schrader Uyumlu El Pompası Siyah
100 Bisiklet Presta/Dunlop/Schrader Uyumlu El Pompası Siyah null Her türlü lastiği 6 bar/87 Psi'ye (Presta/Schrader/Dunlop) kadar şişirmek için evrensel mini pompa.www.decathlon.com.tr
İş görür.
Ben 10TL'ye aldım. 35 TL olmuş ama yine 35 TL'ye işinizi görür yani. N11'den Gittigidiyor'dan alacağınız markasız kalitesiz pompalara kıyasla iyidir. Sadece şişirmesi biraz zorlayabilir o kadarÜrünün internetteki yorumları pek hoşuma gitmedi ama teşekkürler.
100 Bisiklet Presta/Dunlop/Schrader Uyumlu El Pompası Siyah
100 Bisiklet Presta/Dunlop/Schrader Uyumlu El Pompası Siyah null Her türlü lastiği 6 bar/87 Psi'ye (Presta/Schrader/Dunlop) kadar şişirmek için evrensel mini pompa.www.decathlon.com.tr
İş görür.
Hocam dümdüz pompa 10 liraya aldım zamanında, bu fiyatta ki pompadan bir şey beklenmez dümdüz pompa.Ürünün internetteki yorumları pek hoşuma gitmedi ama teşekkürler.
Taşınabilir olması gerekiyor ama tavsiyeniz için teşekkürler.Bu çok iyi değil, sadece yolda falan lastik patlayınca yeni lastiği takıp idareten şişirmek için kullanılabilir. Havayı tam basamıyorsunuz bununla çok zor oluyor. Pompayı yanınızda taşımayacaksanız şöyle ayağınızla sabitleyip daha fazla bastırabileceğiniz türden alın:
Size önerim, hem yukarı çektiğinizde hava basan hem de aşşağı ittiğinizde hava basan bir pompa almanız, attığınız pompa öyle mi bilmiyorum ama beyaz renklerinde bir pompa vardı arkadaşımda 80 liraya almıştım biraz uçuk ama ayakla tutulan büyük pompalar kadar hızlı şişiriyor.Taşınabilir olması gerekiyor ama tavsiyeniz için teşekkürler.
Bu ürünü almayı düşünüyorum. Daha güvenilir geldi bana.
![]()
Bisiklet Aksesuar Modelleri ve Fiyatları - n11
Bisiklet Aksesuar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bisiklet Aksesuar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.