Bisiklet Pompası Tavsiyesi

İş görür.

Bu çok iyi değil, sadece yolda falan lastik patlayınca yeni lastiği takıp idareten şişirmek için kullanılabilir. Havayı tam basamıyorsunuz bununla çok zor oluyor. Pompayı yanınızda taşımayacaksanız şöyle ayağınızla sabitleyip daha fazla bastırabileceğiniz türden alın:

Bu çok iyi değil, sadece yolda falan lastik patlayınca yeni lastiği takıp idareten şişirmek için kullanılabilir. Havayı tam basamıyorsunuz bununla çok zor oluyor. Pompayı yanınızda taşımayacaksanız şöyle ayağınızla sabitleyip daha fazla bastırabileceğiniz türden alın:

Taşınabilir olması gerekiyor ama tavsiyeniz için teşekkürler.

Bu ürünü almayı düşünüyorum. Daha güvenilir geldi bana.

Taşınabilir olması gerekiyor ama tavsiyeniz için teşekkürler.

Bu ürünü almayı düşünüyorum. Daha güvenilir geldi bana.
Size önerim, hem yukarı çektiğinizde hava basan hem de aşşağı ittiğinizde hava basan bir pompa almanız, attığınız pompa öyle mi bilmiyorum ama beyaz renklerinde bir pompa vardı arkadaşımda 80 liraya almıştım biraz uçuk ama ayakla tutulan büyük pompalar kadar hızlı şişiriyor.

Öncelikle pompanın göstergeli olması çok önemli bir detay. Koca koca tırlarda arabalarda bile 1 2 psi çok fazla şeyi etkiler(bakınız:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
). Kaldı ki bisiklet gibi iki tekerlek üzerinde dengede giden ve üzerinde yaşanabilecek tüm aksiyonların tamamen lastiğinizin yere ne kadar tutunup-tutunmadığı ile ilgili olan bir aletten bahsediyoruz. Bu durumda tartışılamaz derecede lastik basıncının önemini vurugladıktan sonra hayatımda kullandığım iki pompadan öneride bulunacağım.

Birincisi xlc nin göstergeli el pompası. Piyasada 80₺ gibi ortalama bir fiyata bulunabiliyor sanırım.
5585546.jpg

İkincisi Giyonun göstergeli el pompası. Piyasa fiyatı hakkında bir fikrim yok. Fakat ben alırken 35₺ gibi uygun bir fiyattı.
giyo-gp-41s-pompa-gostergeli-120-psi.jpg

İki pompayı da deliler gibi öneririm. İlk pompam xlc idi. Bir gün bir yerde unuttum galiba. Bir şekilde kayboldu. Ben de araştırıp giyoyu aldım. Sorunsuz kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı