Bisiklet kullanmaya yeni başladım. Bisikletimi alalı en fazla 1 ay olmuştur. Fakat sele aşırı rahatsız edici. Sele kılıfı mı almalıyım yoksa sele mi almalıyım?
Bisiklet sürücülerinin ilk önerisi pedli tayt giymek oluyor genelde, taytın üzerine de kıyafet giyebilirsiniz isterseniz. Ancak tayt giymek istemiyorum derseniz "jel dolgulu sele" almanızı tavsiye ederim. Uzun süredir bisiklet sürmediğim için ürün önerisi yapamayacağım maalesef.
Bisikletiniz nedir? Fabrika çıkışı kaliteli sele koymuyorlar bazı modellerde, bazı markalar hiç koymuyor galiba. Güzel bir kılıf işinizi görecektir fakat bütçeniz varsa seleyi değiştirmeniz daha iyi olur bence.
Bisikletiniz nedir? Fabrika çıkışı kaliteli sele koymuyorlar bazı modellerde, bazı markalar hiç koymuyor galiba. Güzel bir kılıf işinizi görecektir fakat bütçeniz varsa seleyi değiştirmeniz daha iyi olur bence.
Bisikletim Ümit Explorer. Belirli bir bütçem yok fakat rahatlığına gerçekten değecekse seleyi değiştirebilirim. Ne kadar uygun olursa o kadar iyi benim için.
Bisiklet Selesi & Kılıfı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bisiklet Selesi & Kılıfı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Bisiklet Selesi & Kılıfı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bisiklet Selesi & Kılıfı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Kullanıyorum. Tek sıkıntı benim bisikletin üstündeki sele çok ince olduğu için kılıf seleye tam oturmuyor ve yana kayıyor. Yine de bisikletin taş gibi selesinden daha rahat hissediyorum.