Bisiklet sürerek kilo verme

Bu arada asla bisikleti kilo vereceğim diye sürmeyin hem kilo veremezsiniz hem de bisikletten nefret edersiniz bisikleti yeni yerler keşfetmek için veya müzik dinlerken keyifli olduğu için sürün.

Bu arada asla bisikleti kilo vereceğim diye sürmeyin hem kilo veremezsiniz hem de bisikletten nefret edersiniz bisikleti yeni yerler keşfetmek için veya müzik dinlerken keyifli olduğu için sürün.
Kullandığınız koltuk rahatsız etmiş olabilir bence. Koronavirüs olmadan önce düzenli olarak günde bir 2 günde bir severek 1.5 saat bisiklet sürüyordum kilo vermek için değil sadece deniz havası almak uzun yollar gitmek bu arada da kilo vermek için sürüyordum ancak hiç nefret ettiğimi hatırlamıyorum. Peki sizi nefret etmeye iten sebepler neydi?

ben bisikleti keyif için sürüyorum ama bir tempo tutturursam 2 saat sürerim ama açıkcası kilomdan herhalde hiç kilo vermedim ama aldım bisiklet sürerken en yüksek viteste sürmeye çalış neden dersen bacakların daha fazla baskı uygulaması gerekir ve daha fazla enerji harcarsın birde sürekli aynı tempoda git yoksa sadece boşu boşuna yorulursun bacağın ağrır bu arada ben 14 yaşındayım 182cm ve 61kgyim karantinada 57 kgye düştüm sonra izin günlerinde baya bir tempolu yürüdüm ve bisiklet sürdüm ve geri eski kiloma geldim dengeli bir hayat düzeni seni daha hızlı istediğin yere ulaştırır.
cidden koltuk bisiklette çok önemli koltuk sizi rahatsız etmiştir ya da gidon boyunuza göre ayarlı değildir yoksa sizi tiksindirmemesi lazım

2 günde toplam 6 saat sürerek bide sadece kahvaltı ve meyve yiyerek 2 kilo verdim. Boyum 160 yaşım 13 kilom 56 bisiklet öneririm ama ön kaldırma vs çok yapıyorum belki faydasi olur deneyecekler için, otobanda sürmeyin btw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…