T tryx Picopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 869 Çözümler 2 11 Temmuz 2022 #11 tii dedi: Neden Mizah ve Eğlence kategorisinde açılan bir konuya böyle bir mesaj yazıp kirlilik yapıyorsun? Bu kategori neden var? Sadece ben mi gözüne batıyorum yüzlerce konudan? Genişletmek için tıkla... Her kategori gibi Mizah ve Eğlence kategorisinde açılan konular da eleştirilebilir. Konu Mizah ve Eğlence tarafında açılınca eleştirilemez olmuyor.
tii dedi: Neden Mizah ve Eğlence kategorisinde açılan bir konuya böyle bir mesaj yazıp kirlilik yapıyorsun? Bu kategori neden var? Sadece ben mi gözüne batıyorum yüzlerce konudan? Genişletmek için tıkla... Her kategori gibi Mizah ve Eğlence kategorisinde açılan konular da eleştirilebilir. Konu Mizah ve Eğlence tarafında açılınca eleştirilemez olmuyor.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 11 Temmuz 2022 #12 tryx dedi: Her kategori gibi Mizah ve Eğlence kategorisinde açılan konular da eleştirilebilir. Konu Mizah ve Eğlence tarafında açılınca eleştirilemez olmuyor. Genişletmek için tıkla... Herhalde eleştirinin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz, arkadaş gelip konu kirliliği yapma demiş. Bu eleştiri değil. Sürprizbozan: Öğrenmeyi Düşünürseniz Açılımı Eleştiri, bir kişi, eser ya da konuyu doğru ve yanlışlarını göstererek anlatmak amacıyla yazılan kısa metinlerdir.
tryx dedi: Her kategori gibi Mizah ve Eğlence kategorisinde açılan konular da eleştirilebilir. Konu Mizah ve Eğlence tarafında açılınca eleştirilemez olmuyor. Genişletmek için tıkla... Herhalde eleştirinin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz, arkadaş gelip konu kirliliği yapma demiş. Bu eleştiri değil. Sürprizbozan: Öğrenmeyi Düşünürseniz Açılımı Eleştiri, bir kişi, eser ya da konuyu doğru ve yanlışlarını göstererek anlatmak amacıyla yazılan kısa metinlerdir.
Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 11 Temmuz 2022 #13 ReavenCache dedi: Neden böyle saçma konular açıp kirlilik yapıyorsun? Genişletmek için tıkla... Mizah Ve Eğlence kategorisi?
ReavenCache dedi: Neden böyle saçma konular açıp kirlilik yapıyorsun? Genişletmek için tıkla... Mizah Ve Eğlence kategorisi?
ItsAlperros Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 8 Yer Çiçekdağı, Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #14 Mimik oynamadı şahsen. Ancak güzel bir denemeydi.