Bulut Uzer
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Senior Full Stack Developer
Merhaba arkadaşlar. Bisiklet kullanmayı seven biri olarak forum içi kendi aramızda ayarlayabilirsek İstanbul içi arazi turlarına çıkabiliriz.Bisikletimizi ve ekipmanımızı alarak böyle bir tur düzenlenilebilir. İstanbulun içi çevre köyler mevcut. Ve gerçekten de iniş için çok iyi araziler var. Sadece keşfedilmeyi ve bizim oraya gidip kullanmamızı bekliyorlar.
Benim şuana kadar gidip gördüğüm ve turladığım Çatalcaya bağlı Çilingöz adlı bir köy mevcut. Araba ile 1:30 saatte Çatalca köyüne vardığımız oldu ama araba dışı otobüs ile köyün girişine yakın yerde inerek ısınmak için biraz pedalde çevirebiliriz. Burada bir çok alan mevcut ama iniş için benim şuan bulabildiğim en uygun yol Çilingöz adlı mükemmel arazisi ve köyün sonunda tertemiz bir denize sahip olan bir köy. Sadece iniş için gerçekleştirilebilecek ayrı bir arazi yolu, sadece hem iniş hem de çıkış gerçekleştirebileceğimiz ikinci bir ormanlık arazi yoluna sahip.Belli başlı hafta sonlarını geçirebileceğimiz ve günün sonunda gidip sakin, temiz ve gerçektende İstanbul içinde çok fazla göremeyeceğimiz güzel manzaları bir denize sahip. 6 TL ücreti saymassak. O kadar da olsun diyorum.
Konu içerisinde turladığım iniş için gayet uygun bir alanın fotoğraflarını paylaşmak isterim. Eğer böyle bir etkinliği düzenleyebilirsek bu İstanbul dışı arkadaşlar içinde geçerli çok güzel olur. Ayrıca farklı köylerede yolculuk yaparak en azından başka yerleride bulmuş oluruz.
Son düzenleyen: Moderatör: