Bisiklet vitesi takılıyor

brawosix

Picopat
Daha fazla  
Bisikle le merdivenden iniyordum vites 4'ten 3'e geçmiyor. 2'den de 3'e 7'den 6'ya atınca 7 de kalıyor. Kat küt yapıyor. Vites değişince tamirciye gitmeden nasıl düzeltilir?

Bisikle le merdivenden iniyordum vites 4'ten 3'e geçmiyor. 2'den de 3'e 7'den 6'ya atınca 7 de kalıyor. Kat küt yapıyor. Vites değişince tamirciye gitmeden nasıl düzeltilir?

Aktarıcınız bozulmuş efenim değişmesi gerek. Tabii markasını söylerseniz yardımcı oluruz.

Vites aktarıcınızın markası gerekli efenim büyük ihtimalle bozulmuş değiştirilmesi gerek ve iyi maşaya sahip olmayan bisikletle merdivenden inmeyin.
Yani maşası iyide zincir sallanıyor inerken bide yüksek basamaklı yerler tamirci vitese baktı bişe yok dedi ama bana inanmadı .

Vites aktarıcınızın markası gerekli efenim büyük ihtimalle bozulmuş değiştirilmesi gerek ve iyi maşaya sahip olmayan bisikletle merdivenden inmeyin.

@brawosix Salcano sector merdivenden inmek için uygun değildir yani sadece maşadan değil kadroda çok yıpranıyor XC tarzi bisikletle merdiven inerken.

@brawosix Salcano sector merdivenden inmek için uygun değildir yani sadece maşadan değil kadroda çok yıpranıyor XC tarzi bisikletle merdiven inerken.
Bütçem yok bunla idare ediyorum.

Sunrun aktarıcı.

Hocam bende aynı bisikletten var ve aynı sorunu yaşadım tamir ettirmeye çalıştım yapamadılar. 7 yıllık emektarı öyle kullanmaya alıştım artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı