Bisikle le merdivenden iniyordum vites 4'ten 3'e geçmiyor. 2'den de 3'e 7'den 6'ya atınca 7 de kalıyor. Kat küt yapıyor. Vites değişince tamirciye gitmeden nasıl düzeltilir?
İkiside yağlı.Zinciri ve dişlileri yağlar mısın?
Salcano hector bisiklet ama bilmiyom parçalar orjinal.Aktarıcınız bozulmuş efenim değişmesi gerek. Tabii markasını söylerseniz yardımcı oluruz.
Vites aktarıcınızın markası gerekli efenim büyük ihtimalle bozulmuş değiştirilmesi gerek ve iyi maşaya sahip olmayan bisikletle merdivenden inmeyin.İkiside yağlı.
Salcano hector bisiklet ama bilmiyom parçalar orjinal.
Yani maşası iyide zincir sallanıyor inerken bide yüksek basamaklı yerler tamirci vitese baktı bişe yok dedi ama bana inanmadı .Vites aktarıcınızın markası gerekli efenim büyük ihtimalle bozulmuş değiştirilmesi gerek ve iyi maşaya sahip olmayan bisikletle merdivenden inmeyin.
Vites aktarıcınızın markası gerekli efenim büyük ihtimalle bozulmuş değiştirilmesi gerek ve iyi maşaya sahip olmayan bisikletle merdivenden inmeyin.
Bütçem yok bunla idare ediyorum.@brawosix Salcano sector merdivenden inmek için uygun değildir yani sadece maşadan değil kadroda çok yıpranıyor XC tarzi bisikletle merdiven inerken.
Sunrun aktarıcı.Vites aktarıcınızın markası gerekli efenim büyük ihtimalle bozulmuş değiştirilmesi gerek ve iyi maşaya sahip olmayan bisikletle merdivenden inmeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.