brawosix Picopat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #1 Bisikle le merdivenden iniyordum vites 4'ten 3'e geçmiyor. 2'den de 3'e 7'den 6'ya atınca 7 de kalıyor. Kat küt yapıyor. Vites değişince tamirciye gitmeden nasıl düzeltilir?
Bisikle le merdivenden iniyordum vites 4'ten 3'e geçmiyor. 2'den de 3'e 7'den 6'ya atınca 7 de kalıyor. Kat küt yapıyor. Vites değişince tamirciye gitmeden nasıl düzeltilir?
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 11 Kasım 2024 #2 Zinciri ve dişlileri yağlar mısın?
A AKR Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #3 brawosix dedi: Bisikle le merdivenden iniyordum vites 4'ten 3'e geçmiyor. 2'den de 3'e 7'den 6'ya atınca 7 de kalıyor. Kat küt yapıyor. Vites değişince tamirciye gitmeden nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Aktarıcınız bozulmuş efenim değişmesi gerek. Tabii markasını söylerseniz yardımcı oluruz.
brawosix dedi: Bisikle le merdivenden iniyordum vites 4'ten 3'e geçmiyor. 2'den de 3'e 7'den 6'ya atınca 7 de kalıyor. Kat küt yapıyor. Vites değişince tamirciye gitmeden nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Aktarıcınız bozulmuş efenim değişmesi gerek. Tabii markasını söylerseniz yardımcı oluruz.
brawosix Picopat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #4 avkila.tech dedi: Zinciri ve dişlileri yağlar mısın? Genişletmek için tıkla... İkiside yağlı. AKR dedi: Aktarıcınız bozulmuş efenim değişmesi gerek. Tabii markasını söylerseniz yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Salcano hector bisiklet ama bilmiyom parçalar orjinal.
avkila.tech dedi: Zinciri ve dişlileri yağlar mısın? Genişletmek için tıkla... İkiside yağlı. AKR dedi: Aktarıcınız bozulmuş efenim değişmesi gerek. Tabii markasını söylerseniz yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Salcano hector bisiklet ama bilmiyom parçalar orjinal.
A AKR Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #5 brawosix dedi: İkiside yağlı. Salcano hector bisiklet ama bilmiyom parçalar orjinal. Genişletmek için tıkla... Vites aktarıcınızın markası gerekli efenim büyük ihtimalle bozulmuş değiştirilmesi gerek ve iyi maşaya sahip olmayan bisikletle merdivenden inmeyin.
brawosix dedi: İkiside yağlı. Salcano hector bisiklet ama bilmiyom parçalar orjinal. Genişletmek için tıkla... Vites aktarıcınızın markası gerekli efenim büyük ihtimalle bozulmuş değiştirilmesi gerek ve iyi maşaya sahip olmayan bisikletle merdivenden inmeyin.
brawosix Picopat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #6 AKR dedi: Vites aktarıcınızın markası gerekli efenim büyük ihtimalle bozulmuş değiştirilmesi gerek ve iyi maşaya sahip olmayan bisikletle merdivenden inmeyin. Genişletmek için tıkla... Yani maşası iyide zincir sallanıyor inerken bide yüksek basamaklı yerler tamirci vitese baktı bişe yok dedi ama bana inanmadı .
AKR dedi: Vites aktarıcınızın markası gerekli efenim büyük ihtimalle bozulmuş değiştirilmesi gerek ve iyi maşaya sahip olmayan bisikletle merdivenden inmeyin. Genişletmek için tıkla... Yani maşası iyide zincir sallanıyor inerken bide yüksek basamaklı yerler tamirci vitese baktı bişe yok dedi ama bana inanmadı .
Snowsat Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 4.707 Çözümler 9 Yer Sancaktepe Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+ Cinsiyet Erkek Meslek Com Eng 11 Kasım 2024 #7 AKR dedi: Vites aktarıcınızın markası gerekli efenim büyük ihtimalle bozulmuş değiştirilmesi gerek ve iyi maşaya sahip olmayan bisikletle merdivenden inmeyin. Genişletmek için tıkla... @brawosix Salcano sector merdivenden inmek için uygun değildir yani sadece maşadan değil kadroda çok yıpranıyor XC tarzi bisikletle merdiven inerken.
AKR dedi: Vites aktarıcınızın markası gerekli efenim büyük ihtimalle bozulmuş değiştirilmesi gerek ve iyi maşaya sahip olmayan bisikletle merdivenden inmeyin. Genişletmek için tıkla... @brawosix Salcano sector merdivenden inmek için uygun değildir yani sadece maşadan değil kadroda çok yıpranıyor XC tarzi bisikletle merdiven inerken.
brawosix Picopat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #8 Snowsat dedi: @brawosix Salcano sector merdivenden inmek için uygun değildir yani sadece maşadan değil kadroda çok yıpranıyor XC tarzi bisikletle merdiven inerken. Genişletmek için tıkla... Bütçem yok bunla idare ediyorum. AKR dedi: Vites aktarıcınızın markası gerekli efenim büyük ihtimalle bozulmuş değiştirilmesi gerek ve iyi maşaya sahip olmayan bisikletle merdivenden inmeyin. Genişletmek için tıkla... Sunrun aktarıcı.
Snowsat dedi: @brawosix Salcano sector merdivenden inmek için uygun değildir yani sadece maşadan değil kadroda çok yıpranıyor XC tarzi bisikletle merdiven inerken. Genişletmek için tıkla... Bütçem yok bunla idare ediyorum. AKR dedi: Vites aktarıcınızın markası gerekli efenim büyük ihtimalle bozulmuş değiştirilmesi gerek ve iyi maşaya sahip olmayan bisikletle merdivenden inmeyin. Genişletmek için tıkla... Sunrun aktarıcı.
4 480561 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 197 15 Kasım 2024 #9 Hocam bende aynı bisikletten var ve aynı sorunu yaşadım tamir ettirmeye çalıştım yapamadılar. 7 yıllık emektarı öyle kullanmaya alıştım artık.
Hocam bende aynı bisikletten var ve aynı sorunu yaşadım tamir ettirmeye çalıştım yapamadılar. 7 yıllık emektarı öyle kullanmaya alıştım artık.