YouTube Bisiklet vloglar izlenir mi?

İzleneceğini zannetmiyorum. Bahsettiğin kişi stunt, off road yaparak gelişti. Ayrıca gelişmesi de bayağı yıllar aldı. Motovlog kanallarının çoğu bile artık izlenmiyorken bisiklet vloglarının izleneceğini düşünmüyorum.

Ben dağ bisikleti sahnelerini izlerdim hele şehir içi 300 basamaklı ara sokak merdivenlerinden iniyorlarya zevki olabilir aslında .

Süleyman kılınç çok daha az aboneye(230k) sahipken videoları aşağı yukarı hep 100-120k aboneye sahip aslında. İlk attığı videolar 4 yıl önce ve o zamanlarda da 10k civarı izlenmiş hep. Yani düşününce çok az izleyicisi var demek hata. Çünkü 4 yıl içinde büyüyebilmiş.

Ben dağ bisikleti sahnelerini izlerdim hele şehir içi 300 basamaklı ara sokak merdivenlerinden iniyorlarya zevki olabilir aslında .
Hocam dediğiniz şey iyi hoş güzel de ben küçük şehirde yaşıyorum ne akrobasi hareketleri için park var ne 20'den fazla sayıda merdiven . Nasıl yapacağız onu ya

@CloseD. Selim Sende şehir turu 4K veya çevre köy turları yap araba ile yapılmış çekimlerde araya cam girdiği için sarmıyor görüntüleri ...

@CloseD. Selim Sende şehir turu 4K veya çevre köy turları yap araba ile yapılmış çekimlerde araya cam girdiği için sarmıyor görüntüleri ...
Köyleri çok bilmediğimden belki yapamam ama şehrin işlek yerlerinde turlayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…