V Vori0 Femtopat Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #1 Abi bisiklet eski bir bisiklet, bakım yapmak istedim, eski yağını temizlerken zincir tak etti, sonra bir baktım dişlilerden çıkmış, geçiremedim hiçbir şekilde, anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Dosya Ekleri 17445692677705623471881689517212.jpg 135 KB · Görüntüleme: 49
Abi bisiklet eski bir bisiklet, bakım yapmak istedim, eski yağını temizlerken zincir tak etti, sonra bir baktım dişlilerden çıkmış, geçiremedim hiçbir şekilde, anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
TrNo1 Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #2 Önce arka dişlilerden çıkar büyük ana dişliye tak sonra küçük dişlilere tak.
gapcuk0 Centipat Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 100 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #3 Pedalı işaretlediğim şekilde döndürün ve zinciri takın NOT: Arka vitesi en yüksekte tutun. (en küçük çark)
Pedalı işaretlediğim şekilde döndürün ve zinciri takın NOT: Arka vitesi en yüksekte tutun. (en küçük çark)
W woodythepecker Picopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #4 Sayın hocam büyük dişliye taktıktan sonra pedalı yavaşça çevirmeyi denediniz mi?
bombardinocrocodil0 Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #5 Arka aktarıcıyı ileri doğru ittirin zincir gevşeyecek rahat şekilde takabileceksiniz.
V Vori0 Femtopat Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #6 woodythepecker dedi: Sayın hocam büyük dişliye taktıktan sonra pedalı yavaşça çevirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın zahmet ettiniz yaptım da daha yeni biraz yeniyim cahilim bu konularda iyi akşamlar dilerim teşekkür ederim yanıtınız için TrNo1 dedi: Önce arka dişlilerden çıkar büyük ana dişliye tak sonra küçük dişlilere tak. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yaptım
woodythepecker dedi: Sayın hocam büyük dişliye taktıktan sonra pedalı yavaşça çevirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın zahmet ettiniz yaptım da daha yeni biraz yeniyim cahilim bu konularda iyi akşamlar dilerim teşekkür ederim yanıtınız için TrNo1 dedi: Önce arka dişlilerden çıkar büyük ana dişliye tak sonra küçük dişlilere tak. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yaptım
W woodythepecker Picopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 460 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #7 Vori0 dedi: Kusura bakmayın zahmet ettiniz yaptım da daha yeni biraz yeniyim cahilim bu konularda iyi akşamlar dilerim teşekkür ederim yanıtınız için Teşekkür ederim yaptım Genişletmek için tıkla... Olur mu öyle şey sayın hocam, her şeyin bir ilki vardır.
Vori0 dedi: Kusura bakmayın zahmet ettiniz yaptım da daha yeni biraz yeniyim cahilim bu konularda iyi akşamlar dilerim teşekkür ederim yanıtınız için Teşekkür ederim yaptım Genişletmek için tıkla... Olur mu öyle şey sayın hocam, her şeyin bir ilki vardır.