A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 4 Ekim 2024 #11 Damnman dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et böyle bir video daha buldum bir kardeşimiz böyle takmış işe yarabilir. Bu arada zincirin de yağlı olması gerekir. O konu hakkında pek fikrim yok. Daha önce kendim yağlamadım. Genişletmek için tıkla... Kalın yağ ile yağlarım. Yardımın için teşekkür ederim dostum.
Damnman dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et böyle bir video daha buldum bir kardeşimiz böyle takmış işe yarabilir. Bu arada zincirin de yağlı olması gerekir. O konu hakkında pek fikrim yok. Daha önce kendim yağlamadım. Genişletmek için tıkla... Kalın yağ ile yağlarım. Yardımın için teşekkür ederim dostum.
Damnman Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 615 Çözümler 4 Yer İstanbul 4 Ekim 2024 #12 A1peren dedi: Kalın yağ ile yağlarım. Yardımın için teşekkür ederim dostum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim kolay gelsin.
A1peren dedi: Kalın yağ ile yağlarım. Yardımın için teşekkür ederim dostum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim kolay gelsin.