Tylexrs Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 160 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #1 Bir bisikletçi bisikletin kadrosunu çıkarır mı?
soldadoo Picopat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 9 8945hs rtx 4060 2*8 ddr5 ram Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 20 Ağustos 2025 #2 Çıkarır neden olmasın?
Çınar1702 Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 273 Çözümler 1 Yer Davutlu Daha fazla Sistem Özellikleri Model:HUAWEI MateBook X Pro Core Ultra Premium Edition İşletim Sistemi Windows 11 Home/Windows 11 Pro İşlemci: Intel® Core™ Ultra 9 işlemciler 185H (Seri 1) Grafik Birimi: Intel® İRISxe™ graphics Bellek-32 GB Depolama 2 TB / 1 TB NVMe PCIe SSD Batarya:Malzeme:lityum polimer Kapasite-70WH (norminal kapasite)Bluetooth: Bluetooth: Blutooth 5.3 Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #3 soldadoo dedi: Çıkarır neden olmasın? Genişletmek için tıkla... Çünkü Neden Olmasın ? Tylexrs dedi: Bir bisikletçi bisikletin kadrosunu çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Çıkarır ama gerekli olduğunda bildiğim kadarıyla
soldadoo dedi: Çıkarır neden olmasın? Genişletmek için tıkla... Çünkü Neden Olmasın ? Tylexrs dedi: Bir bisikletçi bisikletin kadrosunu çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Çıkarır ama gerekli olduğunda bildiğim kadarıyla
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.919 Makaleler 2 Çözümler 9 20 Ağustos 2025 #4 Tylexrs dedi: Bir bisikletçi bisikletin kadrosunu çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Çıkarır ama tam olarak ne için istiyorsunuz?
Tylexrs dedi: Bir bisikletçi bisikletin kadrosunu çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Çıkarır ama tam olarak ne için istiyorsunuz?
Tylexrs Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 160 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #5 hile kodlayan hacker dedi: Çıkarır ama tam olarak ne için istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kadroyu beyaza boyamayı düşünüyorum.
hile kodlayan hacker dedi: Çıkarır ama tam olarak ne için istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kadroyu beyaza boyamayı düşünüyorum.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.919 Makaleler 2 Çözümler 9 20 Ağustos 2025 #6 Tylexrs dedi: Kadroyu beyaza boyamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hem sökmesi hem de takması için para alacaktır. Az buçuk elinizden iş geliyorsa tekerleri söküp kalan boyanmaması gereken yerleri (misal gidon gibi) bantla kapatırsanız para vermeden de rahatlıkla boyayabilirsiniz diye düşünüyorum.
Tylexrs dedi: Kadroyu beyaza boyamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hem sökmesi hem de takması için para alacaktır. Az buçuk elinizden iş geliyorsa tekerleri söküp kalan boyanmaması gereken yerleri (misal gidon gibi) bantla kapatırsanız para vermeden de rahatlıkla boyayabilirsiniz diye düşünüyorum.