U uğır özbek Decapat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #1 Merhaba RKS 3 Pro X elektrikli bisiklete aşağıdaki ürünü takabilir miyim acaba? OEM Arwic Motor Arka Çanta Bagaj 32 Lt Siyah + Bağlantı Aparatları Fiyatı, Yorumları - Trendyol OEM Arwic Motor Arka Çanta Bagaj 32 Lt Siyah + Bağlantı Aparatları yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com AnkaShop Motosiklet Kurye Arka Servis Çanta Nano Fast Food Motor Çantası 60x55x45 Bagaj Ölçüleri 140lt - Fiyatı, Yorumları AnkaShop Motosiklet Kurye Arka Servis Çanta Nano Fast Food Motor Çantası 60x55x45 Bagaj Ölçüleri 140lt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Veya bu takılır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2022
Merhaba RKS 3 Pro X elektrikli bisiklete aşağıdaki ürünü takabilir miyim acaba? OEM Arwic Motor Arka Çanta Bagaj 32 Lt Siyah + Bağlantı Aparatları Fiyatı, Yorumları - Trendyol OEM Arwic Motor Arka Çanta Bagaj 32 Lt Siyah + Bağlantı Aparatları yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com AnkaShop Motosiklet Kurye Arka Servis Çanta Nano Fast Food Motor Çantası 60x55x45 Bagaj Ölçüleri 140lt - Fiyatı, Yorumları AnkaShop Motosiklet Kurye Arka Servis Çanta Nano Fast Food Motor Çantası 60x55x45 Bagaj Ölçüleri 140lt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Veya bu takılır mı?
halil333333 Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #2 Biraz metal işciliği ile uydurulabilir. Yoksa zor. 2. Bagaj uyar sanırım.
Poyraz Kuzgun Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #3 halil333333 dedi: Biraz metal işciliği ile uydurulabilir. Yoksa zor. 2. Bagaj uyar sanırım. Genişletmek için tıkla... Bisiklet için olanları var zaten ama bu kadar geniş olur mu bilmiyorum. Bunlarda olabilir ama birkaç özel metal aparat gerektirebilir. Şimdi YouTube'da bir tane buldum. Adam takmış bu arka çantadan. Sen de o aradaki demir aparattan alırsan takabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
halil333333 dedi: Biraz metal işciliği ile uydurulabilir. Yoksa zor. 2. Bagaj uyar sanırım. Genişletmek için tıkla... Bisiklet için olanları var zaten ama bu kadar geniş olur mu bilmiyorum. Bunlarda olabilir ama birkaç özel metal aparat gerektirebilir. Şimdi YouTube'da bir tane buldum. Adam takmış bu arka çantadan. Sen de o aradaki demir aparattan alırsan takabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et