Bisikleti nereye satabilirim?

edwardMOHCTA

Hectopat
Daha fazla  
Bisikletimi sahibinden ve Letgo'ya koydum ama sonuç çıkmayacak gibi elden nereye satabilirim? İstanbul'da bildiğiniz bir yer var mı?

Bisikletimi sahibinden ve Letgo'ya koydum ama sonuç çıkmayacak gibi elden nereye satabilirim? İstanbul'da bildiğiniz bir yer var mı?
Dolap uygulamasına da koyabilirsiniz. Onun haricinde bisikletçilere, bisiklet kiralayan kişilere sorabilirsiniz.

Açıkçası letgo veya sahibinden'den satamazsanız istediğiniz fiyattan hiç bir yerden satamazsınız. Bisikletçiler zaten o siteleri geziyor, uygun bisikletleri alıp kendileri satıyor. Bunu yapmayan bisikletçi illa ki vardır fakat onu bulmak ürünü satmaktan daha zor bana göre. Ondan dolayı belki fiyatlandırmanızda bir hata vardır, onu kontrol edebilirsiniz. O tarz al sat yapanlar ilanı görüp sizinle iletişime geçmiyorsa zaten istediğiniz fiyatı size teklif etmeyeceklerdir.

Açıkçası Letgo veya Sahibinden'den satamazsanız istediğiniz fiyattan hiçbir yerden satamazsınız. Bisikletçiler zaten o siteleri geziyor, uygun bisikletleri alıp kendileri satıyor. Bunu yapmayan bisikletçi illaki vardır fakat onu bulmak ürünü satmaktan daha zor bana göre. Ondan dolayı belki fiyatlandırmanızda bir hata vardır, onu kontrol edebilirsiniz.

Bisikletin sıfırı 3500'dan aşağı bulunmuyor ben 3000'e satıyorum ve garantisi halen daha devam ediyor.

Açıkçası letgo veya sahibinden'den satamazsanız istediğiniz fiyattan hiç bir yerden satamazsınız. Bisikletçiler zaten o siteleri geziyor, uygun bisikletleri alıp kendileri satıyor. Bunu yapmayan bisikletçi illa ki vardır fakat onu bulmak ürünü satmaktan daha zor bana göre. Ondan dolayı belki fiyatlandırmanızda bir hata vardır, onu kontrol edebilirsiniz. O tarz al sat yapanlar ilanı görüp sizinle iletişime geçmiyorsa zaten istediğiniz fiyatı size teklif etmeyeceklerdir.
Neden satamaz? İki tane bisikletimi satmıştım sahibinden üzerinden.

Hocam Ağustos ayında aldım durumu tertemiz yani sorunu yok.
Anladim hocam, o zaman fiyat cok degil gibi. Dolap ile veya bisikletcilere satmayi deneyebilirsiniz. Burada ikinci el satis konusu da acabilirsiniz. Ikinci el satis konusu acabilmek icin 500 mesaji tamamlamaniz lazim, 1 yil sartini zaten karsiliyorsunuz.

Anladim hocam, o zaman fiyat cok degil gibi. Dolap ile veya bisikletcilere satmayi deneyebilirsiniz. Burada ikinci el satis konusu da acabilirsiniz. Ikinci el satis konusu acabilmek icin 500 mesaji tamamlamaniz lazim, 1 yil sartini zaten karsiliyorsunuz.

Aslında konu çok başka yerlere gitti benim buraya sorduğum İstanbul'da ikinci el satabileceğim bir yer var mı sorusuydu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı