Bisikleti ve tableti satıp PC almak mantıklı mı?

Bütçe
4000TL

oguz sasi

Hectopat
Makaleler
1
Bisikleti ve tableti satıp PC almak mantıklı mı?

Elimdeki bisiklet(ortalama ne kadara satarım?): Bianchi Junior 24 Jant Çift Amortisörlü Dağ Bisikleti 2020 model Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor.

Tablet (ortalama kaça satarım?): iPad 5.nesil 32 GB.

Bunları satıp PC almak mantıklı olur mu bütçe 4000 TL.

Düşündüğüm PC :Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik
Bence bisiklet bambaşka bir dünya. Bisiklet satmak, benim gözümde ihanet gibidir. Bence zorunlu bir ihtiyacınız değilse değmez.
Ama tabii ki oturduğunuz şehre ve söyleyeceğiniz fiyata göre bisikletinize talip olabilirim :)

Bence bisiklet bambaşka bir dünya. Bisiklet satmak, benim gözümde ihanet gibidir. Bence zorunlu bir ihtiyacınız değilse değmez.
Ama tabii ki oturduğunuz şehre ve söyleyeceğiniz fiyata göre bisikletinize talip olabilirim :)

Bisikleti ve tableti kaça satarım bir bilginiz var mı fiyat öneriniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı