Phernidae Decapat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 25 Çözümler 2 6 Eylül 2022 #21 Leozihm dedi: Kolonya ile diski sildim biraz düzeldi balataya da döksem sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Disklerde sorun olmaz hatta iyi bile ama balatayı zımparayla silmek daha iyi olur. Balata kirliyse eğer direkt çöpe atın temizlemekle uğraşmayın.
Leozihm dedi: Kolonya ile diski sildim biraz düzeldi balataya da döksem sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Disklerde sorun olmaz hatta iyi bile ama balatayı zımparayla silmek daha iyi olur. Balata kirliyse eğer direkt çöpe atın temizlemekle uğraşmayın.
Leozihm Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #22 mutsuzfiberdolabı dedi: Balataya ben şahsen önermem. Genişletmek için tıkla... Kolonyayla sildikçe düzeldi fakat arkada denediğimde fren mesafesinin arttığını gördüm zamanla geçer mi?
mutsuzfiberdolabı dedi: Balataya ben şahsen önermem. Genişletmek için tıkla... Kolonyayla sildikçe düzeldi fakat arkada denediğimde fren mesafesinin arttığını gördüm zamanla geçer mi?
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 7 Eylül 2022 #23 Attığım 55 TL'lik çözümü ısrarla denemeyi düşünmemeni şaşkınlıkla izliyorum.
Leozihm Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #24 Kunget dedi: Attığım 55 TL'lik çözümü ısrarla denemeyi düşünmemeni şaşkınlıkla izliyorum. Genişletmek için tıkla... Denemeyeceğimi kim söyledi en kesin olan o olduğu için en son onu deneyeceğim. Kunget dedi: Attığım 55 TL'lik çözümü ısrarla denemeyi düşünmemeni şaşkınlıkla izliyorum. Genişletmek için tıkla... Onu sipariş etsem 4 gün bekleyeceğim evde deneyebildiklerimi deneyip son çare onu alacağım. Son düzenleme: 7 Eylül 2022
Kunget dedi: Attığım 55 TL'lik çözümü ısrarla denemeyi düşünmemeni şaşkınlıkla izliyorum. Genişletmek için tıkla... Denemeyeceğimi kim söyledi en kesin olan o olduğu için en son onu deneyeceğim. Kunget dedi: Attığım 55 TL'lik çözümü ısrarla denemeyi düşünmemeni şaşkınlıkla izliyorum. Genişletmek için tıkla... Onu sipariş etsem 4 gün bekleyeceğim evde deneyebildiklerimi deneyip son çare onu alacağım.