Leozihm Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #1 Bisikleti deterjanlı suyla yıkadım ama yıkadıktan sonra ön freni tutmamaya başladı. 2 gündür tutmuyor. Mekanik disk var. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2022
Bisikleti deterjanlı suyla yıkadım ama yıkadıktan sonra ön freni tutmamaya başladı. 2 gündür tutmuyor. Mekanik disk var.
RukiyySans Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Ekim 2022 #2 Leozihm dedi: Bisikleti deterjanlı suyla yıkadım ama yıkadıktan sonra ön freni tutmamaya başladı. 2 gündür tutmuyor. Mekanik disk var. Genişletmek için tıkla... Fren teli paslanmış olabilir mi? Bazı deterjanlar paslandırabiliyor çünkü.
Leozihm dedi: Bisikleti deterjanlı suyla yıkadım ama yıkadıktan sonra ön freni tutmamaya başladı. 2 gündür tutmuyor. Mekanik disk var. Genişletmek için tıkla... Fren teli paslanmış olabilir mi? Bazı deterjanlar paslandırabiliyor çünkü.
E Efe2424 Decapat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #3 Bencede oldu. Leozihm dedi: Bisikleti deterjanlı suyla yıkadım ama yıkadıktan sonra ön freni tutmamaya başladı. 2 gündür tutmuyor. Mekanik disk var. Genişletmek için tıkla... Bencede oldu balata spreyi ile temizle olmazsa maalesef değişmesi gerekiyor.
Bencede oldu. Leozihm dedi: Bisikleti deterjanlı suyla yıkadım ama yıkadıktan sonra ön freni tutmamaya başladı. 2 gündür tutmuyor. Mekanik disk var. Genişletmek için tıkla... Bencede oldu balata spreyi ile temizle olmazsa maalesef değişmesi gerekiyor.