Bisikletim çalınıyordu

Arkadaşla AVM'de 5 6 saat takıldık. Tabii benim bisikletin kilidi yok. Koydum attım ve hiçbir zaman çalınmadı. Nereden bileyim? Allah'tan yakınlarda bir AVM daha var ve gitmiş oraya koymuş. Ben de o panikle koşuyorum. Aha gitti dedim bisiklet. Neyse ki şansa oraya koymuş. Önünde Starbucks vardı muhtemelen orada takılıyordu. Ben gelmeseydim evine gidebilirdi. Ya kaçırsaydı veya çöpe, uzaklara atsaydı? Ortalıkta gerçekten çok kötü insanlar var. Zaten AVM'de bize karışan olmuştu. Arkası var diye bir şey yapamamıştık. Belliydi böyle bir şey olacağını.

100 liralık kilitler de yine kurtarmayabiliyor da oturup elinde kesici aletle gezip AVM bisiklet park yerinde görürlerse fark ederler herhalde. Böyle bir durumda kesin kurtarırdınız tabii bunun gerçekleşmesini, o da kesin.

Bu devirde bir zahmet önlem alınız. Malum ortalık çorba gibi, gittikçe de çoğalıyorlar.

Çok kaliteli bir kilit almak lazım ucuz kilitleri bir şekilde kırıyorlar. İnsanların içinde iyilik zerresi yok zaten önemli olan şey hep çıkar ben en iyi kilidi bile takmış olsam yine de çalınır diye gözüm kalır.

Ucuz kilitler işe yaramaz Decathlon'daki U bisiklet kilidi var güvenlik seviyesi 8/10 bakabilirsin.

7 yaşındayken bakkala çikolata almaya girmistim bir çıktım bisiklet yok o zamandan beri nereye girsem ya yanımda götürürüm ya kilitlerim yanımda kilit yoksa imkan yoksa almiyolarsa da girmem oraya gider başka yerden alışveriş yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…