Ç Çınar.gyrt Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #1 Fren kolu aşağıda yuvarlak içine aldığım yerden oynuyor ama nasıl sıkacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri 20230913_143432.jpg 140,7 KB · Görüntüleme: 61 20230913_143419.jpg 147,7 KB · Görüntüleme: 68
Fren kolu aşağıda yuvarlak içine aldığım yerden oynuyor ama nasıl sıkacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
C CasillasYokeden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 1.506 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #2 Daha önce oradan sökme takma işlemi yaptınız mı? Buradan gördüğüm kadarıyla yalama olmuş gibi. Çınar.gyrt dedi: Fren kolu aşağıda yuvarlak içine aldığım yerden oynuyor ama nasıl sıkacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla...
Daha önce oradan sökme takma işlemi yaptınız mı? Buradan gördüğüm kadarıyla yalama olmuş gibi. Çınar.gyrt dedi: Fren kolu aşağıda yuvarlak içine aldığım yerden oynuyor ama nasıl sıkacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla...
Ç Çınar.gyrt Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #3 CasillasYokeden dedi: Daha önce oradan sökme takma işlemi yaptınız mı? Buradan gördüğüm kadarıyla yalama olmuş gibi. Genişletmek için tıkla... Hayır yapmadım. Sadece üstünde duran kapağı yazmadan önce açmaya çalıştım.
CasillasYokeden dedi: Daha önce oradan sökme takma işlemi yaptınız mı? Buradan gördüğüm kadarıyla yalama olmuş gibi. Genişletmek için tıkla... Hayır yapmadım. Sadece üstünde duran kapağı yazmadan önce açmaya çalıştım.
Bateman_P Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 468 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #4 Çınar.gyrt dedi: Fren kolu aşağıda yuvarlak içine aldığım yerden oynuyor ama nasıl sıkacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Oranın oynaması normal bir durum, bu ayardaki fren kolları böyle ayrıca sıkılamaz çünkü orada vida yok pimli sistem.
Çınar.gyrt dedi: Fren kolu aşağıda yuvarlak içine aldığım yerden oynuyor ama nasıl sıkacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Oranın oynaması normal bir durum, bu ayardaki fren kolları böyle ayrıca sıkılamaz çünkü orada vida yok pimli sistem.
Ç Çınar.gyrt Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #5 Bateman_P dedi: Oranın oynaması normal bir durum, bu ayardaki fren kolları böyle ayrıca sıkılamaz çünkü orada vida yok pimli sistem. Genişletmek için tıkla... Anladım, fren kolunu sıktığımda üstünde bulunan çıkıntı bazen geri girmesini önlüyor bu sebeple sıkmak istemiştim yine de teşekkür ederim.
Bateman_P dedi: Oranın oynaması normal bir durum, bu ayardaki fren kolları böyle ayrıca sıkılamaz çünkü orada vida yok pimli sistem. Genişletmek için tıkla... Anladım, fren kolunu sıktığımda üstünde bulunan çıkıntı bazen geri girmesini önlüyor bu sebeple sıkmak istemiştim yine de teşekkür ederim.
Bateman_P Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 468 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #6 Çınar.gyrt dedi: Anladım, fren kolunu sıktığımda üstünde bulunan çıkıntı bazen geri girmesini önlüyor bu sebeple sıkmak istemiştim yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Fren telinin esnekliğinden kaynaklı olabilir biraz fren tarafından gerin hocam, ayrıca fren tel topuzunun o kısma iyi oturduğundan emin olun çünkü çıkabiliyor ben çok defa yaşadım.
Çınar.gyrt dedi: Anladım, fren kolunu sıktığımda üstünde bulunan çıkıntı bazen geri girmesini önlüyor bu sebeple sıkmak istemiştim yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Fren telinin esnekliğinden kaynaklı olabilir biraz fren tarafından gerin hocam, ayrıca fren tel topuzunun o kısma iyi oturduğundan emin olun çünkü çıkabiliyor ben çok defa yaşadım.