Ş Şaban oğlu şaban Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #1 Bisiklet zincirini nasıl takabilirim? Bir tarafi oturuyor ama diger tarafi oturmuyor yerine. Acaba yeni zincir mi alsam?
Bisiklet zincirini nasıl takabilirim? Bir tarafi oturuyor ama diger tarafi oturmuyor yerine. Acaba yeni zincir mi alsam?
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #2 O zincir kırılmış gibi. Bisikletçiye götür yapar yeni bir zincir parçası takılıcak kırılan yere.
5 532039 Decapat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 24 12 Nisan 2022 #3 Merhaba. Fotodaki gibi olmussa kirilmis malesef yenisi alinmalidir
S Serhat511 Kilopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 954 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #4 Kırılan parça var bisiklet veya motorsikleçi ye götür küçük bir şey zaten ucuza yapılır.
Ş Şaban oğlu şaban Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #5 Emirizmir dedi: O zincir kırılmış gibi. Bisikletçiye götür yapar yeni bir zincir parçası takılıcak kırılan yere. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende bu parcalar var eski bisikleten söktüm onlari denedim olmadi herhalde o kırılan parcaya uygun degil.
Emirizmir dedi: O zincir kırılmış gibi. Bisikletçiye götür yapar yeni bir zincir parçası takılıcak kırılan yere. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende bu parcalar var eski bisikleten söktüm onlari denedim olmadi herhalde o kırılan parcaya uygun degil.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #6 Şaban oğlu şaban dedi: Merhaba bende bu parcalar var eski bisikleten söktüm onlari denedim olmadi herhalde o kırılan parcaya uygun degil.Eki Görüntüle 1357339 Genişletmek için tıkla... Hocam takma yöntemi birazcık farklı ben bilmiyorum nasıl takıldığını.
Şaban oğlu şaban dedi: Merhaba bende bu parcalar var eski bisikleten söktüm onlari denedim olmadi herhalde o kırılan parcaya uygun degil.Eki Görüntüle 1357339 Genişletmek için tıkla... Hocam takma yöntemi birazcık farklı ben bilmiyorum nasıl takıldığını.